Cristian_me Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Cine ma poate ajuta in sensul acesta .. am nevoie de vasul acela in care se pune lichid de racire pt. radiator,cine poate sa ma ajut .... ?!? daca aveti informatii de unde as putea lua ..va rog sa mi spune ti , sau daca din intamplare aveti negociem asupra lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 ai gresit topicul , du`te la sectiunea " Service " - sigur te va ajuta cineva acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Cine ma poate ajuta in sensul acesta .. am nevoie de vasul acela in care se pune lichid de racire pt. radiator,cine poate sa ma ajut .... ?!? daca aveti informatii de unde as putea lua ..va rog sa mi spune ti , sau daca din intamplare aveti negociem asupra lui... Acel vas se numeste vas de expansiune...si iti poti fabrica si tu unul astfel scurtand tot circuitul apei pana la radiator. Poti pune intr-un bidonas si sa-l conectezi la radiator prin furtun. Un coleg de club are zxr750 si asa a facut, astfel racirea este mai buna. Circuitul tau, daca nu ma insel este destul de lung...vasul situandu-se undeva pe la codita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 ori la service ori la vanzari ori la bikeshop. sau mai simplu dai un search. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_me Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 eu am un bidon... este mai mic, dar care e pb nu imi dau seama de ce ... at cand creste temperatura creste si nivelul antigelului (bidnul are o gaurica mica ca de aerisire) in bidon , enormal sa faca asa, adik daca creste temp... are tendinta sa creasca prea mult si sa dea peste.... e normal sa creasca...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 de aia se cheama vas de expansiune. lasa-l acolo, ca e bun, verifica numai nivelul lichidului de racire, sa fie in parametri (intre alea doua liniute orizontale langa care scrie Maximum si Minimum). Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Acel vas se numeste vas de expansiune...si iti poti fabrica si tu unul astfel scurtand tot circuitul apei pana la radiator. Poti pune intr-un bidonas si sa-l conectezi la radiator prin furtun. Un coleg de club are zxr750 si asa a facut, astfel racirea este mai buna. Circuitul tau, daca nu ma insel este destul de lung...vasul situandu-se undeva pe la codita. sfat mai bun nu puteai primi.. incearca sa improvizezi ..mergi la un depozit auto si iei cel mai mic vas de exp. sau iti fabrici tu unul cu cheltuiala minima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Sau se supraincalzeste motorul sau ai prea mult lichid in instalatie de aia creste asa mult nivelul lichidului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_me Postat Octombrie 27, 2007 Autor Share Postat Octombrie 27, 2007 mersi fain!!! celor care au avut bunavointa sa ma ajute .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate