Raptoru_alb Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Dau SIMSONUL pentru un URAL si dau si ceva diferenta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 daca il vinzi cat vrei pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Sal.. frumos motor! Ai toata stima mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Sal, cu ce ai vopsit gumele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Sal, cu ce ai vopsit gumele? Nu-s vopsite ,au insertie de cauciuc alb.(l-am vazut an tirg) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Cum adica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 Sal, cu ce ai vopsit gumele? Gumele au fost vopsite cu vopsea dela POLICOLOR deci cu o vopsea pe baza de rasina .!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Gumele au fost vopsite cu vopsea dela POLICOLOR deci cu o vopsea pe baza de rasina .!! pe baza de rasina? sigur nu maninca guma? da mai exact te rog denumirea produsului, nu vrem sa facem promovare de nici un fel da e treba interesanta! si pe PM daca vrei se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Octombrie 19, 2007 Autor Share Postat Octombrie 19, 2007 pe baza de rasina? sigur nu maninca guma? da mai exact te rog denumirea produsului, nu vrem sa facem promovare de nici un fel da e treba interesanta! si pe PM daca vrei se poate! NU mai am vopseaua si nu stiu ce denumire are dar stiu ca sa uscat foarte greu...!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate