Sari la conținut

Accident Stupid Galati - minor


vladdiac
 Share

Postări Recomandate

Ajung in Piata Energiei Galati si opresc oblic in statia de taxi cam la 1.5 metri in spatele unui taxiu lasand motocicleta astfel incat sa ma vada in oglinda retrovizoare.... ma dau jos scot casca si manusile ma duc la A.T.M. sa fac o tranzactie, nu apuc sa fac nimic ca aud mobra cum cade.... cel cu taxiul a dat in spate fara sa se asigure... am fost la Politie i-a dat 3 puncte penalizare si 78 Ron amenda... si eu m-am ales cu parbriz spart; oglinda sparta; semnalizare fata rupta; carene fata sparte; maneta frana de mana indoita; scarita pilot indoita; toba zgariata si infundata, si un motor care nu mai merge la parametrii: se aude urat si picura pe la inbinarea toba-cilindru nr 2, nu mai trage ca inainte, la cald porneste foarte greu. Asa ca aveti grija si unde stationati cu motocicletele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Exact asta vroiam sa fac eu azi: sa ma opresc in spatele taxiurilor la ATM la apaca sa imi scot niste banuti, dar cand vad taxiuri ma apuca suspiciunile asa ca m-am chinuit nitel sa o urc pe trotuar. Sper sa poti sa o faci ca noua cat mai repede. Bafta si asfalt uscat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nasol...dar am patit si eu asa cu un tip care avea o Dacia pick-up.Eu m-am uitat cum se urca in masina,el la mine cum descalec de pe motor,porneste motorul,da inapoi si imi ''impinge'' motorul vreo jumatate de metru.Mobra nu a cazut de pe cric dar mi-a zgariat carena sub far si mi-a rupt o bucatica din aripa.Stupid,nu?! :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e interzis sa parchezi in parcarile amenajate special taximetristilor? Si nu inteleg cum de la o simpla cazatura un F3 sa aibe atata ,,damage''.

hmmm ... am sa pun pozele maine la prima ora.... si chiar daca ar fi interzis ... nu inseamna ca tre sa dai peste mine... dar daca era un copil care statea acolo?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am patit la fel cu un F3 .

 

mie mi-a rupt si cricul lateral si capul de ghidon in afara de carene, semnal , maneta si oglinda .

iar motorul l-am gasit sprijinit de perete .

 

e totusi o mobra nu tanc .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asa am patit si eu la servici...a venit unul s-o astepte pe nevasta-sa si a dat cu spatele ,s-a urcat pe trotuar si mi-a daramat scuterul...ce explicatie a gasit el ? ca el de fapt domne' a atins stalpul de care era legat scuteru si cum stalpu se balanganea asa a cazut scuteru' de 120kg.... am inceput si i am umplut frigideru de carne si dupa ce am dezlegat scuteru' i am dat si vreo 2 lanturi si o flegma intre ochi si m am dus la politie ca sa l pun si pe el pe drumuri ....desigur la politie nu i au gasit nici o urma pe masina deci nu se incadreaza la accident rutier....ce sa mai ..tara de cacao.. :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e interzis sa parchezi in parcarile amenajate special taximetristilor?

Nu e interzis sa amenajezi statii de taximetre, si maxi taxiuri in intersectii, inaintea sau dupa trecerile de pietoni? Nu-i asa ca le este interzis soferilor de maxi taxiuri sa opreasca in alte locuri decat statiile special amenajate? Nu e asa ca prin statie special amenajata se intelege 25m inaintea indicatorului si nu pe o distanta de 500 de metri inainte si dupa el? Nu-i asa ca nu e normal ca primaria sa amenajeze parcari cu plata pe banda 1 de circulatie si tu sa fii obligat sa calci linia continua ca sa treci pe langa masinile oprite"regulamentar".Si asta cu acordul militiei?

Nu-i asa ca intr-o tara civilizata fosilele sclerozate stau la aziluri si nu in scaune de primari?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...