sinbad Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Salut! Eu sunt mai nou ca motociclist, abia am permisul de vreo trei luni si imi cam lipseste obiectul muncii. As merge pe un Minskuletz la inceput, ce ziceti? Am cam 70 kg. Daca aveti vreun Minsk de vanzare, am banii pregatiti. Bye. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiPetra Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Parerea mea ca pentru inceput minsk-ul este destul de bun.Am mers si eu pe minsk si mi-a placut,si niic la partea de mecanica nu e asa complicat. Tu ce permis ai cat. A1 sau ai chiar A....minsk-ul se poate conduce si cu A1...ca are exact 125cmc........NU stiu acum sa auzim parerea celor care se pricep...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Minskul e de A1. E cam mic ... in 3 zile o sa ti se para foarte micut. La inceput e frumusel. Mai bine te arunci pe o Jawa 350, un ETZeu sau IZH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
12adu Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Are dreptate Baiazid, eu am inceput pe IJ (350 cmc, 160 kg.), pe care de altfel si continui, de 4 luni si deja e cam mic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 iti recomand un ij planeta sau un etz... Si minsk-ul e bun, mai ales in oras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 Din pacate nu am vazut ETZ sub 700$. Doar sa gasesti la cineva batran sau cu noroc chior pe la tzara. IZH gasesti destule. Singura lor problema ar fi (numai din auzite zic) cu aprinderea. Am vrut sa imi iau. La 350 - 400$ gasesti. Minskul e super manevrabil ... dar e mititel rau. In prima zi si mobra (am una in curte) mi s-a parut super, tocmai buna. Dupa ce am calarit un Dnepr ... mi-am schimbat toata pararea. O avea el in jur de 220 Kg dar e nebunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiPetra Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 IN inceputurile mele am mers cu minsk si mi s-a parut bunicel ..nu stiu cat de bine e sa te arunci imediat cum ai motor la peste 100km/h.....acum am un ij jupiter care mi se pare destul de bun pentru experienta mea care nu era foarte mare....Chestia e pe bune la ij intr-adevar probleme cu aprinderea..... Daca ai A poti sa iti cumperi o jawa 350 ceea ce mi-am dorie eu dintotdeaua si acum am ajuns la ij. Bafta si orice motor iti vei lua va fi jucaria ta si vei fi mandru de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinbad Postat Iulie 26, 2003 Autor Share Postat Iulie 26, 2003 Permisul meu e de categorie A, deci motor sa-mi gasesc ca p-orma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mz2 Postat Iulie 26, 2003 Share Postat Iulie 26, 2003 ESTE SI MINSK-UL BUN DAR DE UN MZ MODIFICAT CE ZICI AI POZA MAI JOS DACA TE INTERESEAZA UN EMAIL LA VALY84@YAHOO.COM SAU 0239633928 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazyNINU Postat Iulie 26, 2003 Share Postat Iulie 26, 2003 mz2 cam cat ceri pe el ca ma intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mz2 Postat Iulie 30, 2003 Share Postat Iulie 30, 2003 12.MIL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat August 5, 2003 Share Postat August 5, 2003 Wow....de la minsk ati ajuns la mz....dar e dragut ... scuze ca ma bag asa....dar am condus un minsk si mi-a cam furat inima....mergea superb....dar nu as renunta la un ij sau dnepr pentru minsk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 15, 2003 Share Postat August 15, 2003 Minsk-ul merge dragutz daca e reglat bine! e excelent pentru incepatori mai ales prin oras! in afara nu e prea stralucit! in schimb e o alegere excelenta pentru cei de 16 ani ca merge cu a1 shi e mu mai ieftin decat un rahat de scuter! plus, consumul nu trece de 3 litri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate