just_him Postat Februarie 2, 2005 Share Postat Februarie 2, 2005 Am gasit un site in care se gasesc toate modelele de Yamaha din 70 pana in prezent cred ca ar fi util pt multa lume Clik aici Yamaha 1970-2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 2, 2005 Share Postat Februarie 2, 2005 Pai de ce n-ai zis ca asta cauti ? Bikez.com e foarte cunoscut, si contine informatii despre majoritatea modelelor si marcilor de motociclete fabricate in ultimii 30 de ani Un alt site foarte bun, car eiti permite sa faci si comparatii intre modele, e www.motorbikes.be In plus, cea mai bine documentata istorie a modelelor Suzuki am gasit-o aici : http://www.suzukicycles.org/ Have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Februarie 2, 2005 Share Postat Februarie 2, 2005 www.motorbikes.be Super site! Sa tot compari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Februarie 2, 2005 Autor Share Postat Februarie 2, 2005 Asta e spre rusinea mea nu stiam am gasit ceva bun si pt altii si am scris e ceva rau in asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate