mafte Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 Am facut topicul asta pentru ca am vazut ca nu era nimic despre motoreta asta . Mai are cineva asa ceva ? am vazut cateva la vanzare pe bikeshop asa ca hai sa discutam si noi , ca parca numai de rs se vorbeste aici . Sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 ooo ce faci fine ? sa o stapanesti sanatos...nu iti spun cine sunt ) offtopic..si-a facut lilic motoru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafte Postat Octombrie 20, 2007 Autor Share Postat Octombrie 20, 2007 ooo ce faci fine ? sa o stapanesti sanatos...nu iti spun cine sunt ) offtopic..si-a facut lilic motoru ? bine ma ..ms pai si-l face zilele astea. Haideti astia cu husky la inaintare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 Destul de bune Husky'urile....mie imi place modelu wre si sms....din pacate prin Romania putin...in rest la nemti destul de multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafte Postat Octombrie 21, 2007 Autor Share Postat Octombrie 21, 2007 wre si sms au acelasi structura , mi-a placut modelul supermoto de cum l-am vazut . e pacat ca nu are multa lume husqvarna , sunt motoare bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 Stiu...si eu am vrut sa iau tot Husky din pacate cand am ajuns la momentu cumpararii modelele sub 2000 de euro erau vandute....speram si eu la un wre in loc de dt....oricum recunosc ca si yamaha mea ii super bune...nu pot sa zic ca are minusuri...poate numa furca care nu ii upside-down ca la wre....dar in rest motorasu mic ofera putere si cuplu bun(o singura carere ingusta si abrupta mia pus problema de am urcat cu intaia) si ca si viteza i-am dat cel mai mult 125 ...si mai mergea dar ii respect calitatiile enduristice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafte Postat Octombrie 25, 2007 Autor Share Postat Octombrie 25, 2007 Eu n-am mers cu ea pana acum pe teren cu cauciucuri de cross , doar cu astea de strada . Viteza maxima ..la a mea pe la 140. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 Sm`u de 125 merge bine pe o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Sm`u de 125 merge bine pe o roata Ne luam d-astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Ne luam d-astea? da ,hai ca fac eu reducere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafte Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 dada merge bine ,ar merge mai bine daca ar fi mai cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafte Postat Februarie 26, 2008 Autor Share Postat Februarie 26, 2008 hai ziceti care ati iesit cu smu p anu asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresdec Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Salut Eu am permis categoria A1 si vreau sa imi iau motocicleta.Zilele trecute am fost la SMAEB si am "analizat" piata.Dintre toate modelele de 125 un Husky WRE 125 mi-a placut cel mai mult.Cum se comporta?Mi-l recomdati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Cica ii foarte bun modelu....cel putin asa am auzit io....oricum de aratat arata bine....ca performante habar nam cum merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VLADoN99GTC Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 salut ! husquvarna de 125 are mai mult de 15 cai ....in jur de 30-40(din cate am vazut eu pe net ) , ceea ce inseamna ca nu poate fi condusa cu a1 . In orice caz , daca stie cineva ca e posibila inmatricularea pe 15 cai sa -mi zica si mie , ca si eu vreau una d'asta (tot a1 am ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafte Postat Martie 20, 2008 Autor Share Postat Martie 20, 2008 Pai eu am husqvarna sm 125 si are 11 kw in acte , deci merge la 16 ani . Eu recomand , merge bine si p strada si p teren . Are in jur de ....35 de cai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresdec Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 si mie imi place la nebunie....abia astept sa imi iau si sa ne vedem calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Pai eu am husqvarna sm 125 si are 11 kw in acte , deci merge la 16 ani . Eu recomand , merge bine si p strada si p teren . Are in jur de ....35 de cai. nu 70 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 nu 70 ? Unde ai vazut tu 70...Este imposibil pt un 125 70cp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 am si eu o rugaminte : cine poate sa imi spuna unde gasesc wre 125 nou (nu second hand) si cam cat ar costa? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresdec Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 siteul lor oficial e www.husqvarna-motorcycles.ro,nu www.husqvarna-moto.ro pt k pe acest site sunt preturi eronate.eu am fost la salon si m-am interesat de pret pt k si eu vreau sa imi achizitionez una .pretul este de 4.100 euro pt wre 125 si 4.250 euro pt sm 125 s.pe husqvarna-moto.ro sunt preturi vechi(nus dc ) --- Mesaj completat în 28 Mar 2008 15:22 -------------importator e motoplus paneuro.siteul e in constructie.revin cu adresa lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Din cate stiu eu la salon au avut o oarecare reducere. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafte Postat Martie 28, 2008 Autor Share Postat Martie 28, 2008 au facut reducere la SMAEB am intrebat si eu , pretul este ceva mai mare , oricum pana in 5000 cu taxe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 AM DESCHIS EU TOPIC DESPRE HUSQVARNA WRE 125,SI ARE ORI 15 CP ORI 35 IN NICI UN CAZ 70....MI SE PAR MOTOARE SUPER BUNE. OFF ROAD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresdec Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 baietii de la husqvarna chiar isi dau interesul....la smaeb eu am vorbit cu unul din ei si i-am lasat numarul de telefon,emailul si adresa.zilele trecute am primit invitatie la salonul din perioada 17-20 aprilie pentru un test-drive si am fost sunat si intrebat ce model vreau sa testez.raspunsul e mai mult decat evident ...wre 125.mai mult decat atat,barbatul respectiv m-a sunat sa ma intrebe daca am primit invitatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate