Sari la conținut

Husqvarna Sm/wr/cr 125


Postări Recomandate

Am facut topicul asta pentru ca am vazut ca nu era nimic despre motoreta asta . Mai are cineva asa ceva ? am vazut cateva la vanzare pe bikeshop asa ca hai sa discutam si noi , ca parca numai de rs se vorbeste aici . Sa auzim de bine :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ooo ce faci fine ? sa o stapanesti sanatos...nu iti spun cine sunt :ok:) offtopic..si-a facut lilic motoru ?:eek:

 

bine ma ..ms :D pai si-l face zilele astea. Haideti astia cu husky la inaintare :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stiu...si eu am vrut sa iau tot Husky din pacate cand am ajuns la momentu cumpararii modelele sub 2000 de euro erau vandute....speram si eu la un wre in loc de dt....oricum recunosc ca si yamaha mea ii super bune...nu pot sa zic ca are minusuri...poate numa furca care nu ii upside-down ca la wre....dar in rest motorasu mic ofera putere si cuplu bun(o singura carere ingusta si abrupta mia pus problema de am urcat cu intaia) si ca si viteza i-am dat cel mai mult 125 :ok: ...si mai mergea dar ii respect calitatiile enduristice :eek:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...

Salut :crack:

Eu am permis categoria A1 si vreau sa imi iau motocicleta.Zilele trecute am fost la SMAEB si am "analizat" piata.Dintre toate modelele de 125 un Husky WRE 125 mi-a placut cel mai mult.Cum se comporta?Mi-l recomdati?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut !

husquvarna de 125 are mai mult de 15 cai ....in jur de 30-40(din cate am vazut eu pe net ) , ceea ce inseamna ca nu poate fi condusa cu a1 . In orice caz , daca stie cineva ca e posibila inmatricularea pe 15 cai :rusinica: sa -mi zica si mie , ca si eu vreau una d'asta (tot a1 am )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai eu am husqvarna sm 125 si are 11 kw in acte , deci merge la 16 ani . Eu recomand , merge bine si p strada si p teren . Are in jur de ....35 de cai.

nu 70 ? :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

siteul lor oficial e www.husqvarna-motorcycles.ro,nu www.husqvarna-moto.ro pt k pe acest site sunt preturi eronate.eu am fost la salon si m-am interesat de pret pt k si eu vreau sa imi achizitionez una :ok: .pretul este de 4.100 euro pt wre 125 si 4.250 euro pt sm 125 s.pe husqvarna-moto.ro sunt preturi vechi(nus dc :huh: )

 

--- Mesaj completat în 28 Mar 2008 15:22 -------------
importator e motoplus paneuro.siteul e in constructie.revin cu adresa lor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

baietii de la husqvarna chiar isi dau interesul....la smaeb eu am vorbit cu unul din ei si i-am lasat numarul de telefon,emailul si adresa.zilele trecute am primit invitatie la salonul din perioada 17-20 aprilie pentru un test-drive :( si am fost sunat si intrebat ce model vreau sa testez.raspunsul e mai mult decat evident :ok: ...wre 125.mai mult decat atat,barbatul respectiv m-a sunat sa ma intrebe daca am primit invitatia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

×
×
  • Creează nouă...