fr3eman Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 dupa ce imi dau seama dak este dereglata?..si ink cva in general skimb uleiul la 5k km..dar acuam nu as vrea sa il skimb dat fiind k o sa stea motorul vreo 4 luni.....pot sa merg 500 de km peste limita de 5 mi fara ca el sa pateasca cva??..precizez ca nu merg tare..in general turatii medii intre 4 si 7 mi ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 (editat) singura chestie ce se regleaza periodic sunt "starter valves" mai exact niste supape bypas aer cu rolul de a regla cantitatea aer pt relanti si care se sincronizeaza la 12000 km. Editat Octombrie 21, 2007 de AlexM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 singura chestie ce se regleaza periodic sunt "starter valves" mai exact niste supape bypas aer cu rolul de a regla cantitatea aer pt relanti si care se sincronizeaza la 12000 km. si daca nu reglezi ce se intampla? eu unu am depasit 12000 de km si nu a vazut.o mecanicii cce se poate intampla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 in cel mai rau caz ai relanti-ul neregulat iar la deschideri mici ale acceleratiei nu merge rotund. Chestia asta nu e necesara decat motoarelor policilindrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Deci unde se poate uita cineva la injectia de la o Busa de 99?cineva care stie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate