bladexp Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 Am desfacut roata spate de la jawetu' meu. Rulmentul de la foaie este distrus. Problema e ca nu pot sa scot siguranta(e un cerc subtire de metal cu doua capete mai groase) de pe rulment. Am incercat cu surubelnita, patent cu cioc, patent subtire, si.... Daca cineva stie vreo metoda mai productiva, i-as ramane etern indatorat. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 in comert exista de vanzare cleste special pt sigurante care strange sau deface sigurante dc nu ai bani de unul incearca cu un shpitz poate reusesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 5, 2005 Share Postat Februarie 5, 2005 Si inainte de a incerca cu orice incearca sa bati usor cu o tubulara teava ceva in siguranta sa se slabeasca sau cu un dorn ascutit sa intre pe o ureche si sa se invarta siguranta in canal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Februarie 5, 2005 Share Postat Februarie 5, 2005 Corect mai poti pune si un pic de sp. degripant sau lichid de frana sa se moaie rugina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladexp Postat Februarie 6, 2005 Autor Share Postat Februarie 6, 2005 (editat) Baietzi va multumesc!! Am reusit! Ce mi-a luat 1 ora sa-i dau de cap acu imi va lua 5 min. Editat Februarie 6, 2005 de bladexp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 Abia acum am vazut postul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate