smok3 Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 M`am gandit sa deschid acest topic cu Aprilia in special celor cu moteretele de 1L dar si nu numai atat si celor mai mici .....as dorii sa stiu cam catzi suntem, de unde, ce, care, cum??? sa discutam despre moteretele noaste,chestii uzuale, service etc ....din cele vazute de mine sunt putin proprietari de italiene in Romania ...sunt la moda Japonezele sa zic asa cica sunt mai frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Hello! Fac eu primul pas... vad ca lumea nu se prea inghesuie.Probabil nu sut fani prea multi de italiene. Asa ca, prezentarile: Mircea, Deva jud. Hunedoara - proprietar de Aprilia Etv Caponord,an de fabricatie 2003 Bye! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 ...Daniel din Botosani,Aprilia Caponord ABS(2007)cu 14000km facuti pana acum din aprilie,printre care si Turul Romaniei 2007; sunt foarte multumit de "Bestie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate