ca7a_73 Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Foarte tare frate .... --- Mesaj completat în 28 Oct 2007 16:35 ------------- Foarte laser frate. Ne-am distrat pe cinste.La un moment dat am mers pana la MEC cu un amic cu motorul sa iau ceva de papa, si cand am ajuns inapoi la bar mai aveam dupa noi inca vreo 10 motoare ...sa fie din cauza...echipamentului meu ? ...Sar'na nenea Watt pentru protectii Pana la urma ne-am matolit, si ne-am dus acasa sa ne culcam, ca Dr. Ciomu a mers la munca azi dimineatza Panterooo....ai fost si tu ?? Bravo fata .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Frumoasa mai e bruneta deghizata in tiganca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Frumoasa mai e bruneta deghizata in tiganca! pe mine ma ravasea rau de tot cand vorbeam si se uita la mine, da mi-a fost asa sa recunosc acu, ca tot ai spart gheata, pot spune ca era criminala tipa Oana, Legionaru....cine era bre fata? Hai, spuneti-ne si noua ca mergem pe burta Te pomeni ca o fi si din "ograda" asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Cum? Adica nu i-ai dat o bere de ziua ta? Ntz, ntz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 (editat) Cum? Adica nu i-ai dat o bere de ziua ta? Ntz, ntz Man, sa stii ca am dat de baut garla, si chiar cu ocazia asta vr sa spun ca imi cer scuze celor carora nu am mai apucat sa le dau, pt ca dupa aprox 30 de beri cumparate si imprastiate am ramas falit(si vb serios, pt ca era calculul facut de acasa la buget si bere) Promit sa ma revansez....nu mai sunt multi @Pantera: ma, apai daca te-ai suit pe mobra in fustita aia, ai jucat rolul unei fetite de liceu dornica sa fie reisuita de un smenar Nebunatica mica.... Si ce smenar...doctor, banuiesc Editat Octombrie 28, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Revenind la subiect, cred ca petrecerea a fost suuuper! Pozele vorbesc de la sine. Iar tu ORL, You were tha' man..ma' man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_devil Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 pe mine ma ravasea rau de tot cand vorbeam si se uita la mine, da mi-a fost asa sa recunosc acu, ca tot ai spart gheata, pot spune ca era criminala tipa Oana, Legionaru....cine era bre fata? Hai, spuneti-ne si noua ca mergem pe burta Te pomeni ca o fi si din "ograda" asta he he! stiam eu ! Domnisoara este prietena mea cea mai buna, nu! nu este motociclista dar sper,impreuna cu Legi, s-o convingem! multumim de complimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 pe mine ma ravasea rau de tot cand vorbeam si se uita la mine, da mi-a fost asa sa recunosc acu, ca tot ai spart gheata, pot spune ca era criminala tipa Oana, Legionaru....cine era bre fata? Hai, spuneti-ne si noua ca mergem pe burta Te pomeni ca o fi si din "ograda" asta hai sa ma indur de voi si sa va dau un link sa va mai delectati cu domnisoara... http://www.iqads.ro/video.download.php?id=515 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 (editat) he he! stiam eu ! Domnisoara este prietena mea cea mai buna, nu! nu este motociclista dar sper,impreuna cu Legi, s-o convingem! multumim de complimente m-am dat de gol? @legionaru: banuiam eu ca-i ceva suspect cu ea, ca prea stia sa zambeasca(bine, cred ca e nativ...) ba, recunosc, daca n-aveam juma de metru cu tot cu buletin si nu eram asa arab poate ma bagam si eu in seama oricum, party-u a fost marfa rau, si voi geniali... Bravo PS: io tare-s curios din pozele lui Cracky, care oare o fi avut cel mai mare download?Mai ales de acum inainte Editat Octombrie 28, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saf Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Mai-mai, da' tare v-a mai infierbantat don'soara Ioana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Mai-mai, da' tare v-a mai infierbantat don'soara Ioana nu cred ca e vorba ca s-a infierbantat lumea, da sincer, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place, nu? Au mai fost pe acolo cateva frumuseti "autohtone" da pe ele le stim "Noul" prezinta interes intotdeauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 nu cred ca e vorba ca s-a infierbantat lumea, da sincer, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place, nu? Au mai fost pe acolo cateva frumuseti "autohtone" da pe ele le stim "Noul" prezinta interes intotdeauna Crede-ma, s-au infierbantat... Foarte putini au fost cei care nu m-au intrebat de ea. Chiar ma gandeam la un moment dat daca sa tin la indemana bastonul... Dar din fericire a fost pazita de un alt Dac... LE: mai vrem poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 ...foarte tare...si in acest an ca si in fiecare an ...dealtfel... cred ca am sa cer azil psihopupu in bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Tare frumos deghizati ati fost, mi-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trainspotting Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 foarte misto si petrecerea si participantii ... si , da ... tiganca ) http://www.arc-software.ro/gallery/picture...950/category/33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 (editat) Desi poate n-as avea de ce sa comentez deoarece am fost deghizat in omul invizibil (chiar am fost invizibil din cauze demne de scuze ) pot spune ca a fost mai misto ca anul trecut (anul asta privind doar pozele ) si de departe eu votez pt costumul anului pt. bebe din dac a fost bestial, urmat de stephon caruia ii lipsea papagalul de pe umar (asta din cauza ca m-am deghizat in omul invizibil ) over and out Editat Octombrie 28, 2007 de Kumuya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightRider Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Cinste voua, din cate am vazut a iesit o petrecere traznet... . Anul viitor sper sa pot veni si eu, daca nu lucrez.....si daca ma primiti si pe mine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Man, sa stii ca am dat de baut garla, si chiar cu ocazia asta vr sa spun ca imi cer scuze celor carora nu am mai apucat sa le dau, pt ca dupa aprox 30 de beri cumparate si imprastiate am ramas falit(si vb serios, pt ca era calculul facut de acasa la buget si bere) Promit sa ma revansez....nu mai sunt multi te astept cu revansarea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 A fost marfa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 A fost ff tare! Ca niciodata am stat pana la inchidere in seara aia. Faine costume, atmosfera relaxata, muzica a fost potrivita cu ocazia, fete nemaipomenite Si lipsesc inca multe poze tari de la petrecere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Bai, una peste alta??? O fost atins scopul? Tzatze???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Cred ca alcoolul a fost mai tare decat concursul sau scopul petrecerii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Cred ca alcoolul a fost mai tare decat concursul sau scopul petrecerii Sunt de aceeasi parere cu Placebo...atat de tare a fost alcoolu incat s-a tinut de capu meu 2 zile Oameni buni ..unde sunt restul de poze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Petrecerea a fost super Totusi mai sunt poze de pus, oamei buni, ce mai asteptati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Petrecerea a fost super Totusi mai sunt poze de pus, oamei buni, ce mai asteptati? OFF TOPIC: Fato! Schimba poza de la avatar cu una de la chef ca esti frumoasa tare politista. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate