Roadkill_Himself Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 (editat) Well...am mai zis eu ca-mi plac micile garaje, ascunse prin curtile oamenilor, pline de choppere si customs radicale, facute de adevarati pasionati si nu de fuckin' "gurus" ai customizing-ului, pusi doar pe big money. Inca un exemplu: http://www.svenmeisterhardcorekustoms.com/ Fuck the Mainstream, nr. de cilindrii, pozitionarea lor si provenienta motorului! Editat Octombrie 27, 2007 de roadkill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Fuck the Mainstream, nr. de cilindrii, pozitionarea lor si provenienta motorului! Confirm (Mai baga) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Octombrie 27, 2007 Autor Share Postat Octombrie 27, 2007 Confirm (Mai baga) Pai...gagiu-i abia la inceputuri, deci multe de bagat nu sint. Uite ceva proiecte: http://www.svenmeisterhardcorekustoms.com/projects.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 THE GOBBER-ul ala e fantastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Octombrie 28, 2007 Autor Share Postat Octombrie 28, 2007 (editat) THE GOBBER-ul ala e fantastic. Well...eu as fi tras o toba ceva mai finuta, dar poate e si asta o chestie artistica, de n-o intelege tot "paralelu' "... Si mie tot The Gobber imi place, cel mai mult. Editat Octombrie 28, 2007 de roadkill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Fain, deschis la minte, interesant, nedogmatic, original, eclectic.... Fir-ar, iar m-am imbatat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Octombrie 31, 2007 Autor Share Postat Octombrie 31, 2007 Ca sa ramin la aceeasi idee: Unele sint ale lui Svenmeister, altele nu, dar asta cred ca nu conteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate