Prodigy Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 'Am reusit si eu din nefericire sa ajung pe jos' din neatentia si prostia unor soferi tampiti ca cel de azi! B-dul Iuliu Maniu, aflat pe banda 1 cu 30 Km/H mi-a fost deschisa in fata usa de la masina de pe banda a 2-a ....vroia sa coboare 'intre statii'! Motor avariat serios carene toate sparte (motorul a cazut pe ambele parti dupa ce am intrat intr-o masina parcata pe dreapta), iar eu....sunt ok la gamba si umar am ceva leziuni noroc cu echipamentul! Nu va doresc sa fiti in situatia mea...numai bine si Asfalt Uscat cat mai avem timp anul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Doamne ce aiurea. Ai intrat in portiera dupa care te-ai dus (ricosat) intr-o masina parcata sau ai evitat portiera si ai intrat in masina direct? Multa bafta cu gamba, umerii si motorul, sa se rafaca toate cat mai repede posibil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Macar i-ai dat lu ala sa-l inveti sa caste ochii de 2 ori data viitoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedygonzales Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 bafta mare cu reparatul motorului si insanatosire grabnica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 'Am reusit si eu din nefericire sa ajung pe jos' din neatentia si prostia unor soferi tampiti ca cel de azi! B-dul Iuliu Maniu, aflat pe banda 1 cu 30 Km/H mi-a fost deschisa in fata usa de la masina de pe banda a 2-a ....vroia sa coboare 'intre statii'! Motor avariat serios carene toate sparte (motorul a cazut pe ambele parti dupa ce am intrat intr-o masina parcata pe dreapta), iar eu....sunt ok la gamba si umar am ceva leziuni noroc cu echipamentul! Nu va doresc sa fiti in situatia mea...numai bine si Asfalt Uscat cat mai avem timp anul asta! cum ai rezolvat legal treaba? politie, asigurari etc...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniacbiker Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 noroc ca nu a fost mai grav...privesc partea pozitiva :cheers:bine ca nu ai avut viteza mai mare draq sa-i ia d nenorociti ...macar i-ai spart bine usa?sa se invete minte dobitocu' insanatosire grabnica si aper sa iti faci cat mai repede motorul asfalt uscat si conduceti cu prudenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lexus Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Moama ce nasol...insanatosire grabnica....parerea mea i sa te duci la medicul legist sa-ti iei o adeverinta si sa-l dai in judecata pe idiotul ala...f*ck them!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 28, 2007 Autor Share Postat Octombrie 28, 2007 In legatura cu legalitatea ....sectie politie....spital dupa care iar sectie s-au facut constatarile si asigurarea obligatorie e la mine (a lui bineinteles) Am intrat cu umarul in usa lui, usa nu are nici cea mai mica zgarietura, decat motorul si masina parcata avariate, iar de batut ..nici vorba ...ma alegeam si cu un dosar pe urma ....dar i-am facut o teorie de ii era rusine sa mai ridice privirea ...si injuraturile de rigoare! Multa bafta tuturor si conduceti cu viteza la care puteti evita pericolele...mai ales in oras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate