vali_Nrg Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 propun sa-l cautam pe cisternist si sa-i rupem oglinda. Va Multumesc pt cele mai sus scrise si va anunt k sunt bine am dekt mana stanga luxata si ma dor muschii de la bazin in jos. Accidentu s-a intamplat in felul urmator .Fiind p banda a 2 a m-am uitat in spate sa vad dak s apropie ceva sa ma duc p banda a 3 a in fata mea era un camion d la coca cola kre nu mi permitea sa vad in fata .. in timp de ma duceam dp banda a 2 a p a 3 a ... mi-a aparut brusc in fata mashina d la adp kre statea fix p mijlocu benzii. Am apucat sa iau mainile de p ghidon si sa ma ridic dupa sa.Motoru s-a dus sub camion si yo am ramas p chestia aia unde tin ei apa .... noroc k am avut casca k dak nu eram in vacanta )) Va multumesc inca odata si sa nu mai auzim d accidente daca mai are cineva poze d la fata locului inafara d astea m-ar bucura dak mi le=ar trimite si mie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 slava Domnului doar pt atat... bine ca ai avut insipiratia sa sari.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 bre fa-te bine da sa nu mai schimbi banda orbeste. .trebuia sa stai 2-3 secunde in spatele lui camion cu coci cole in spatele stopului lui stang si de acolo bagai ochiul pe a 3-a sa vezi daca e liber. .daca era acolo in loc de cisterna un ditai gropanu de 3 metri adancime?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightRider Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 soseaua pe care mergi ti-o da statul. faptul ca ai carnet de sofer implica faptul ca stii sa citesti .. te-a invatat statul pe gratis (daca nu ai diploma nu poti avea carnet de sofer) si mai sunt multe pe care ti le da statul. cand nu ti le va da, vei merge 200km si evi plati 10 euro taxe de drum pe segmentul ala. atunci o sa vezi cum e sa nu iti dea statul nimic faza cu numarul era evident o gluma, pe care eu chiar o apreciez... iar legat de chestiile gen: bravo motociclistului : pentru ce ? ca a intrat in curu unei masini ? si fireste replica : de ce uda dom'ne strada.. ce cauta masina aia pe strada? e strada.. poate unu stationa de urgenta acolo .. se pot intampla multe.. nu suntem putini ipocriti cand pana si la un accident ca asta incercam sa aruncam o parte din vina asupra altora ? cumparati-va frate strada sau mergeti pe circuit... asa-i cum zici tu "frate" .... Cand o sa treci prin unele chesti cu STATU ptr. simplu fapt ca RESPIRI.... o sa imi dai dreptate........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lexus Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 (editat) Pai, felicitari ca ai reusit sa te catapultezi la timp, ca si eu am patit cva de genu cu "conserva" si nu am reusit sa franez la timp nici cu amandoua picioarele pe frana si nici cu frana de mana trasa .Rezultatul: P.S. nu am buton de catapultare la "conserva" si nici airbagul nu mi s-a deschis Asta ete....sper cu motorul sa nu am astfel de greseli(da nici altele) Better luck next time!!!! Editat Octombrie 31, 2007 de Lexus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinionunebun Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 esti cam dobitoc cu remarcile astea Iar tu esti un rasist nenorocit! (pacat ca nu gasesc topic-ul cu HD si japonezii care "faceau curatenie dupa bomba atomica") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate