robychopper Postat Martie 6, 2005 Autor Share Postat Martie 6, 2005 Din pacate Cunoshtintzele mele despre Harley sunt slabe.. Dar vreau sa invatz, asha ca ma intereseaza.. Shi chestia cu farurile poate gasesc desenul pe care l-am facut acuma un an(shi atunci inca nu am vazut Easy rider), shi il postez pe undeva... Respect Roby daca ai ceva desene facute de tine....deschide un topic...nou si punele acolo sa vedem si noi ce desne ai facut si pe unde iti umbla imaginatia...ok salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 cred ca am mai gasit un link forte interesant.. chiar merita vazut!!! http://www.emptytombchoppers.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 inca o poza de acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 si ultima pe care o postez.. restu pe site! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 16, 2005 Autor Share Postat Decembrie 16, 2005 revenire la viata...a acestui topic pt cei cares mai noi pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Decembrie 17, 2005 Share Postat Decembrie 17, 2005 Si pentru ca nu doar eu , ci si alti sunt in continua adunare de cunostinte, va ajut cu un link(sper ca nu a mai fost pus pe aici, dar este posibil, totusi, nu strica!) http://garagechoppers.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 ce ziceti de astea? sau...auuuu,auu,auuuuuuuuuuuuuu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 sincer nu pot sa zic nimic!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mottorash Postat Ianuarie 8, 2006 Share Postat Ianuarie 8, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 15, 2006 Share Postat Ianuarie 15, 2006 Tipi astai sunt super tari.Moatoare cu linie super curata si interesanta. http://www.surgicalsteeds.com/motorcycles/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Ianuarie 15, 2006 Share Postat Ianuarie 15, 2006 dupa ce mam uitat atent la creatiile astea mam gandit sa mai adaug si eu cate ceva : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 de motorul asta ce spuneti ?? mam gandit ca ii numai buna pt un wallpaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 18, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2006 de motorul asta ce spuneti ?? mam gandit ca ii numai buna pt un wallpaper superba poza,ce ar fii sa pui linkul de unde ai luat poza salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 iam cerut la un prieten un site cu poze si mia dat adresa asta www.desktpextreme.com dar asta era singurul motor pe care am reusit sa il gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 eu nu am gasit adresa aia de net... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 18, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2006 eu nu am gasit adresa aia de net... B. black normal ca nai gasit adresa pt ca nu e buna,a uitat sa scrie vreo litera red_snake ia pune linkul bun,ca asta ce lai dat e degeaba salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 salut scuzatimi greseala http://www.desktopextreme.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 Motorul asta era prea fain ca sa nu il vada si alti.Studiati ce frumos se imbina partile cromate cu culorile si cum e lucrata partea din spate in special.Superb! Custom Ducati. http://www.motorcycle-usa.com/Article_Page...eID=2645&Page=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 20, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2006 este chiar un Ducati 996 Superbike .....mai da chiar e frumos lucrat... superba lucrarea,no coment.....nici nu iti dai seama daca te uiti la el ce motor a folosit easybiker salut L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 Simplitate si finisaj.Combinatie mortala.Genul perfect de Highway beast. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 asta da poza pt colectie : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 (editat) Hello! Ce ziceti de gagica? ...ca de motor stiu ca sunteti incantati! nu puteam sa le tin numai pentru mine... Editat Ianuarie 26, 2006 de KristaKe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 asta da poza pt colectie : ps: I'LL BE BACK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 26, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2006 Hello! Ce ziceti de gagica? ...ca de motor stiu ca sunteti incantati! nu puteam sa le tin numai pentru mine... mai tata,fat boyul e fat boy----da blonda al dracu blonda------ ia zi tu de un link ceva de unde ai luat pozele..????? De nas chopparii blonda asta al dracu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 link...nu mai stiu...de mai demult le am...oricum nu era site cu motoare era site cu gagici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate