freak Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 (editat) dupa zx9 r a venit ZZR 1400 abia a ieshit din rodaj e destul de comfortabil shi puternic shi ochios , sa auzim numai de bine fratzilor.RIDE SAFE Editat Noiembrie 1, 2007 de freak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 OK. Nu inteleg ce legatura au manusile, de ce zici ca ai una si la profil scrie alta, nici macar fosta si cum o fi aia" destul de puternica". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freak Postat Noiembrie 1, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2007 OK. Nu inteleg ce legatura au manusile, de ce zici ca ai una si la profil scrie alta, nici macar fosta si cum o fi aia" destul de puternica". zx9 r a fost dupa cbr daca te uitzi la la data inregistrarii mele pe forum ai sa intzelegi , nu am avut timp de up date uri .scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 No problem, eram doar curios daca e de la "rotitele" mele. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 wow o motocicleta care o admir profund sa o stapanesti sanatos si multi km cu peisaje superbe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Foarte misto bestia, sa o calaresti sanatos, sa va purtati unul pe celalalt cu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Il asteptam pe Cristi sa vina cu replica lui "Buloane,nenea,buloane" BTW: sa o stapanesti santos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KEVLAR-BLAZON Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Uooou e tare rau bre moto mama si io s mort dupa kawa!!!Auzi da zi-mi sincer in ce tara erai cand ai faqt foto cause it's shore as hell not Roumania?!!OOPPS era sa uit cati caluti are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freak Postat Noiembrie 2, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2007 Uooou e tare rau bre moto mama si io s mort dupa kawa!!!Auzi da zi-mi sincer in ce tara erai cand ai faqt foto cause it's shore as hell not Roumania?!!OOPPS era sa uit cati caluti are? 198 cai shi pozele sunt in UK acolo locuiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Sa-l stapanesti sanatos! E foarte frumos! Am si eu ZX9R, cum e ZZR-u in comparatie cu ZX9-le? E mult mai greu, se simte la manevrabilitate? Se incinge tare? Vad ca ai companioni care au Busa,cum e ZZR-ul comparativ cu Busa? Daca ai timp scrie si tu 2 cuvinte. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freak Postat Noiembrie 2, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2007 (editat) Sa-l stapanesti sanatos! E foarte frumos! Am si eu ZX9R, cum e ZZR-u in comparatie cu ZX9-le? E mult mai greu, se simte la manevrabilitate? Se incinge tare? Vad ca ai companioni care au Busa,cum e ZZR-ul comparativ cu Busa? Daca ai timp scrie si tu 2 cuvinte. Mersi. Multzumesc sa fie intr un ceas bun.Ce sa zic despre 9 e super motocicleta fatza de 14 are o pozitzie mai sport mai agresiva shi raspunde mai bine pana in 4000 de ture shi ceva mai ushoara pe curbe dar nu cu mult . in schimb pe 14 ai comfort inclusiv pasagerul,e foarte manevrabila shi stabila ,super frana shi greutatea e foarte bine distribuita cu toate ca au aceeashi kg la fel cu busa(215 busa) 14 se simte mai ushor mai ales in trafic deasemenea . pana in 4000 de ture 14 e bland parca prea bland intre 4000 shi 6000 de ture realizezi ce se intampla dupa 6000 da drumul la toata herghelia te arunca in spate tzi se lungesc mainile etc .esapamentul e dezgustator shi incredibil de greu dar asta se va rezolva rezolva cu 2 yoshimure triovale slip on . in rest este exact ce imi trebuia motocicleta de 5 stele nu as dao nici pe 2 buse 08 (2 porci) .de incis se incinge in trafic dar e k cu un antigel special shi un ventilator de aliminiu muzzy ajuta la racire muullt .posibil ca modelul 14 08 sa aiba 2 ventilatoare ca sincer asta e cea mai buna varianta busa 08 are 2 ventilatoare bine asta nu insemna ca nu i potzi adauga chiar tu unul.la modelul 08 , kawasaki a venit cu ceva imbunatatziri cum ar fi :'pana in 4000 de ture 14 e bland parca prea bland' acum cica rupe de jos ,motorul a fost mai antifonat shi alte palete de culori .cu alte cuvinte zzr 1400 sau zx 14 la americani ' its a fucking greattttt bike 'cam atat . daca vrei sa afli mai multe intra pe www.zx14.com.ride safe Editat Noiembrie 2, 2007 de freak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Mersi de feedback, imi intaresti ceea ce citisem si eu despre 14, cred ca o sa mai tin ZX9-le deocamdata ca nu am de carat pasager decat ocazional si pe distante scurte, plus ca efortul financiar ar fi prea mare. Daca o sa am pasager in mod constant o sa ma gandesc tot mai serios la un 14, si eu sper ca modelul asta nou 2008 sa fii rezolvat toate neplacerile! Ride on! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freak Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 Mersi de feedback, imi intaresti ceea ce citisem si eu despre 14, cred ca o sa mai tin ZX9-le deocamdata ca nu am de carat pasager decat ocazional si pe distante scurte, plus ca efortul financiar ar fi prea mare. Daca o sa am pasager in mod constant o sa ma gandesc tot mai serios la un 14, si eu sper ca modelul asta nou 2008 sa fii rezolvat toate neplacerile! Ride on! ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate