haste Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 va dati seama cand se strica ceva la motor... sau se deregleaza carb...vezi atunci bataie de cap cu 2 pistoane ...treb sincronizate.... treb reglat carb sa dea parti egale de amestec in cilindrii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Scuterul are 1 piston,nu cred k exista pe piata scutere de 50cm cu 2 pistoane. FB depinde de noroc,cum era inainte la dacii ,stiu 2 fb care au multi km si merg bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 m-am interesat azi... ) nush de ce au scris acolo bicilindric e greseala a unui functionar de la ei.. in loc de monocilindric a scris bicilindric.. au 1 piston si sunt scutere chinezesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 deci totul s-a clarificat...ca deja era prea ciudat...un scuter cu motor bicilindric de 50 cc,care ar avea niste costuri de productie mari,sa se vanda la 2300 ron (cu reducere).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 deci totul s-a clarificat...ca deja era prea ciudat...un scuter cu motor bicilindric de 50 cc,care ar avea niste costuri de productie mari,sa se vanda la 2300 ron (cu reducere).... ar merita o reclamatie la protectia consumatorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 ...poate sunt doua motorete la pachet... asta a fost tare... 12 mil. una ) .. REDUCERE LIMITATA!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 (editat) Salut. Cineva zicea de ATV-uri cu motoare in 2 cilindri de 50cmc. Un link ceva? Daca la ATV-uri se poate, de ce nu s-ar putea si la scutere (d.p.d.v. al costului ma refer)? ... la urma urmei s-a facut un motor in 48 de cilindri a cate 50cmc fiecare ... search Google Un motor in V pe scutere ar avea atat avantaje cat si dezavantaje ... in fine Asfalt uscat si salutari cu farul! Editat Noiembrie 6, 2007 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 la urma urmei s-a facut un motor in 48 de cilindri a cate 50cmc fiecare ... search Google da, e un kawasaki... am filmuletul cand o ambaleaza unu se aude fff tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate