acheron Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 vreau sa cumpar un hibrid. Corp de Kawasaki ZZR1100 cu motor de Jawa de 350. Am urmatoarea intrebare pentru cunoscatori: poate motorasul ala sa duca corpul de ZZR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Doamne fereste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acheron Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2007 da' ce m-ai lamurit ) oricum... amuzant... eu ma gandeam ca daca un mz de 125 si 46 ani poate sa care pe unul de 100 si ceva de kg si sa se miste binisor cred ca ar putea si motorasul asta de 350 sa miste un cadru de ZZR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 da, eu zic ca se poate, dar sa te astepti sa repari la el din cand in cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 mai bine iei o jawa si ii pui roti decat sa iei cadru de zzr cu motor de jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 dilema este cine a facut asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 am auzit si am vazut multe in viata mea dar asa ceva nu credeam ca o sa existe. sunt tare curios cum arata chestia asta si apropo,este inmatriculata? ce scrie in acte ? platesc pentru o poza cu ea.FENOMENAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate