pepinno Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 .......Si ne-am intors sanatosi ,mai voiosi ,mai voinici....si bateriile incarcate....Lumea s-a adunat la ora stabilita,incalecaram pe shei si dai bataie....vreme frumoasa traseu ,relativ plictisitor...ca de fiecare data una vorbim alta facem...adica stabilim la tel. ca se v-a merge 110-120....dar cred ca d`nsoara nu prea a intzeles... ....avand o viteza top de 210..).Am facut o oprire in comuna Ileana dupa care am continuat drumetia pana la PETROM LEHLIU GARA...acolo facand stanga`nprejur...via BRANESTI unde ne-am ospatat dupa circa 30 min de asteptare cu binecunoscutii.... Dupa un ospat binemeritat ...si salutarile de rigoare ,ne-am indreptat spre casile noastre care cum a apucat...oarecum ordonat...Primii doi respectiv gargaritza vitezomana si Domnul cu CBR (care spre rusinea mea i-am uitat numele)...urmati in dedeparte de cei 4 care au speriat pe dreaqu..) Imi cer scuze pt calitatea imaginilor..aparatul meu OLIMPUS nu shtie sa faca poze bune decat vara..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 si Domnul cu CBR (care spre rusinea mea i-am uitat numele)...urmati in dedeparte de cei 4 care au speriat pe dreaqu..) bond , james bond Mihai sorry ptr ultima parte dar a trebuit s-o tai rapid la munca ps: sa nu te faci fotograf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2007 Multzam` de incurajari....nu ma fac fotograf ....ca nu am timp...)..da` daca ash avea.....mama,mama...ce treaba as face... Asfalt uscat Mihai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLI Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 (editat) Foarte buni micii aia, ca erau calzi. LE: cea mai murdara, prigoria mea Editat Noiembrie 4, 2007 de ZLI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Bubucaty-forjatoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Bubucaty-forjatoarea S-a terminat cu jmecheria daca ia busa` lu Robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Frumos ce sa zic! Grup compact format din fete si baieti, care mai rapizi , care mai inceti, vreme superba, motoarele au mers uns, micii indelung asteptati si repede ingurgitati ne-au potolit foamea de mancare caci foamea de plimbare ne-am potolit-o singuri. Mi-a facut placere domnilor si respectiv doamnelor! Sper sa o mai repetam, pana atunci voie buna si stiti voi, asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinarici Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 buna frumoasa iesire am o intrebare pt proprietari honda si yamaha cu top-case: cum se comporta la drum, influenteaza stilul de condus, performante, consum? multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 La drum nu simti ca o ai, insa atunci cand ai nevoie sa-ti depozitezi ceva este perfecta. Nu cred ca influenteaza consumul sau performantele, iar daca o face efectul este foarte mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 (editat) Imi pare rau daca am creeat impresia de ,,vitezomana,, cei cu care am mai fost la drumuri si plimbari pot spune mai multe despre asta. Sunt momente cand simt nevoia sa-i dau gaz si o fac pe propria-mi raspundere insa numai in anumite conditii: in cazul de azi , drumul era gol in fata, vizibilitate la max, camp in dreapta si stanga, calitatea asfaltului mai mult decat acceptabila, trafic absent. Dupa ce m-am ,,calmat,, am reintrat in grup , pt ca asa cred ca e normal. Sper sa nu fi jenat pe nimeni cu aceste ,,iesiri,,. In privinta detaliilor stabilite prin telefon cred ca faci o confuzie de persoana, corect ? Personal m-am intors acasa cu bateriile incarcate, bucuroasa de inca o mini excursie reusita. Ma bucur ca v-am cunoscut si am avut ocazia sa merg alaturi de voi! --- Mesaj completat în 04 Nov 2007 21:50 ------------- Frumos ce sa zic! Grup compact format din fete si baieti, care mai rapizi , care mai inceti, vreme superba, motoarele au mers uns, micii indelung asteptati si repede ingurgitati ne-au potolit foamea de mancare caci foamea de plimbare ne-am potolit-o singuri. Mi-a facut placere domnilor si respectiv doamnelor! Sper sa o mai repetam, pana atunci voie buna si stiti voi, asfalt uscat! Frumoasa descriere a acestei plimbari. --- Mesaj completat în 04 Nov 2007 22:07 ------------- buna frumoasa iesire am o intrebare pt proprietari honda si yamaha cu top-case: cum se comporta la drum, influenteaza stilul de condus, performante, consum? multumesc! Cam pana in 160 km/h prezenta topcase-ului meu, ( Hepco-Becker Journey - 45l ) nu influenteaza mersul motocicletei in nici un fel. Peste aceasta viteza se pot creea turbulente deranjante, mai ales in conditii meteo nefavorabile. La viteze mai mari, performantele motocicletei scad datorita opozitiei topcase-ului de dimensiuni maricele , iar consumul de benzina salta un pic. Daca vrei sa achizitionezi un topcase , iti recomand ceva nemtesc: Hepko-Becker sau Krauser, au acelasi pret cu concurenta din Italia ( Kappa , Givi...) dar calitate net superioara. Am scapat motoreta de cateva ori de pe loc si acest topcase mi-a protejat efectiv motocicleta, fara nici o zgarietura macar. Mult succes ! Editat Noiembrie 4, 2007 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
syserror Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Noi am fost la sinaia unde pe drumul de intoarcere... ne-a plouat si cam atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinarici Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Frumoasa descriere a acestei plimbari. <small>--- Mesaj completat în 04 Nov 2007 22:07 -------------</small><br/> Cam pana in 160 km/h prezenta topcase-ului meu, ( Hepco-Becker Journey - 45l ) nu influenteaza mersul motocicletei in nici un fel. Peste aceasta viteza se pot creea turbulente deranjante, mai ales in conditii meteo nefavorabile. La viteze mai mari, performantele motocicletei scad datorita opozitiei topcase-ului de dimensiuni maricele , iar consumul de benzina salta un pic. Daca vrei sa achizitionezi un topcase , iti recomand ceva nemtesc: Hepko-Becker sau Krauser, au acelasi pret cu concurenta din Italia ( Kappa , Givi...) dar calitate net superioara. Am scapat motoreta de cateva ori de pe loc si acest topcase mi-a protejat efectiv motocicleta, fara nici o zgarietura macar. Mult succes ! multumesc mult de info la un Hepko-Becker m-am oprit si eu , dar e posibil ca "sitemul" de fixare sa fie mai scump ca top-case-ul? drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 multumesc mult de info la un Hepko-Becker m-am oprit si eu , dar e posibil ca "sitemul" de fixare sa fie mai scump ca top-case-ul? drumuri bune! Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate