robychopper Postat Februarie 17, 2005 Share Postat Februarie 17, 2005 NOUA MEA PAGINA ALT NUME ALT ARANJAMENT IN PAGINA SI GUESTBOOKUL http://robychopper.4t.com/ DACA sper sa va placa....va salut ROBY. CHOPPERS FOREVER in poza asta se vede o mica diferenta intre cel original si cel chopperit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Februarie 20, 2005 Share Postat Februarie 20, 2005 Roby, m-ai terminat. Asa arata motorul tau inainte? N-am cuvinte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 20, 2005 Autor Share Postat Februarie 20, 2005 Roby, m-ai terminat. Asa arata motorul tau inainte? N-am cuvinte... tu cum crezi ca putea sa arate un simson awo original...?? nu este al meu in poza aia doar ca semana foarte mult cu ala...si pot sa zic ca arata mai jalnic de cit ala era tot vopsit negru avea ataj si nici macar nu functiona,si nu avea capacele de la chiuloase cind lam cumparat in 97 am dat vreo 250 de marci pe el cu o gramada de piese de schimb...era plin atajul de piese si pari de motor salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 8, 2005 Autor Share Postat Martie 8, 2005 am alta pagina facuta si mult mai bine aranjata si numele mai scurt si aranjarea pozelor si guest bookul puteti vedea cine mia lasat mesaje acum e cu totul incadrata altfel este http://robychopper.4t.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Albumul 1 e de 2 ori pus pe site. Ce cautau aceste motoare pe langa simsonul tau???? cu stima fricz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 8, 2005 Autor Share Postat Martie 8, 2005 Albumul 1 e de 2 ori pus pe site.Ce cautau aceste motoare pe langa simsonul tau???? cu stima fricz pai ce cautau sunt nite prieteni si unele trea sa le pun in alta galerie stiu ca sunt puse unde nu trebuie dar asta se rezolva ok salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 8, 2005 Autor Share Postat Martie 8, 2005 B. e mai bine acum asai nu tre sa te plimbi stinga dreapta pe pagina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Poti sa-mi spui te rog unde a fost facuta a doua poza din galeria a doua??? Tipul cu parul lung e un bun prieten... mersi PS e mult mai bine asha siteul.. succes in continuare! nice bike by the way Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 9, 2005 Autor Share Postat Martie 9, 2005 Poti sa-mi spui te rog unde a fost facuta a doua poza din galeria a doua??? Tipul cu parul lung e un bun prieten...mersi PS e mult mai bine asha siteul.. succes in continuare! nice bike by the way pai poza aia nu mai tin minte este facuta la o intilnire dar sincer nu stiu la care...are citiva ani poza am luato eu de pe pro-bike acum vreo 3-4 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Ti-am lasat mesaj in Guestbook. Super! Apropo, conform contorului am fost vizitatorul nr. 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 Mersi Roby! intre timp am aflat shi eu de tipul cu motorul... e chiar interesant.. a scos motorul dintr-n mini-bus volkswagen, shi l-a bagat pe un cadru de motor.. nu prea o ajuns departe cu el(la 2 intilniri..) nu se poate inscrie.. ieri am fost sa-l vad.. prafuit.. shi enorm.. dar mai exista.. tipul acuma modifica un nipru.. incepe sa arate bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate