TETEA. Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Pana la urma cred ca singurele variante care ne scutesc de neplaceri in tara asta sunt doar doua ori nu le lasam nesupravegheate ,ori le parcam culcate Asta e tare!!! --- Mesaj completat în 07 Nov 2007 08:50 ------------- ...poate gandacelul pe care l a strivit domnisoara YAMAHA WOMAN, care se pare k are un kawa.. pliz...muta topicul la rubrica..." CATERINCA" Numai tu postezi la caterinca aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Nu trebuie tanc.Si asta este bun cu tankul asta ...nu o sa o vezi pe yamaha woman in trafic...si o sa o faci...gandacel! " cine a parcat tankul asta pe gpz u meu,,waaaaaaaaaaaaaaaaaa...crizeeeeeeeeeeez" hai mey \yamaha woman...cred k accidentul tau, caci e postat la \accidente\....este cel mai frumos accident al anului...ar trebui sa fii premiata! altii au avut accidente mult mai grave\... acum nu te mai supara..ne vedem pe circuit, k te lauzi k pui genunchiul pe jos...d abia astept! uite..eu vin cu xt meu prapadit tu cu kawa honda yama ...sau ce ai tu..\! k? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2007 cu tankul asta ...nu o sa o vezi pe yamaha woman in trafic...si o sa o faci...gandacel! " cine a parcat tankul asta pe gpz u meu,,waaaaaaaaaaaaaaaaaa...crizeeeeeeeeeeez" hai mey \yamaha woman...cred k accidentul tau, caci e postat la \accidente\....este cel mai frumos accident al anului...ar trebui sa fii premiata! altii au avut accidente mult mai grave\... acum nu te mai supara..ne vedem pe circuit, k te lauzi k pui genunchiul pe jos...d abia astept! uite..eu vin cu xt meu prapadit tu cu kawa honda yama ...sau ce ai tu..\! k? sa de DUMNEZEU ca toate "accidentele" sa fie funny si frumoase...am fi cei mai fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 sa de DUMNEZEU ca toate "accidentele" sa fie funny si frumoase...am fi cei mai fericiti da...asa sa fie toate accidentele...un semnal spart, o mica zgarietura pe carena...dr din pacate nu asta e realitatea! topic inchis!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 sa de DUMNEZEU ca toate "accidentele" sa fie funny si frumoase...am fi cei mai fericiti Mda, numai la Need For Speed (jocul) toate accidentele sunt asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 (editat) Ma uit la topicul asta ,ma uit la altele si chiar daca necazul este unul destul de serios, tot mi se pare jenant sa fie inca prezent la rubrica accidente. Or sti ei moderatorii de ce. Eu nu. Editat Noiembrie 13, 2007 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate