Sensei Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Sambata 03.11.2007 am facut o scurta plimbare pana in Vama Veche. A fost cam frig dimineata si seara, pe autostrada. Bine ca n-a durat prea mult drumul pe A2... Oricum, masa cu peste din 2 Mai a facut sa merite deplasarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 hai ca mai bag si eu cateva: locatia unde am baut o cafea in 2 mai: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 O masa cu peste merita sa faci chiar si 300 km ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Noiembrie 5, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2007 Noi am facut vreo 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate