ekkemu Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Salut, Vreau sa vad cum e la XT 600 din 2001 (sau ma rog, cat mai apropiat) bascula din spate unde vine prinsa frana. De fapt am nevoie de 2 poze, din ambele parti, cu locul unde vine prinsa bascula de axul pe care e roata. Vreau sa vad daca al meu e ca in fabrica sau a fost improvizat ceva acolo ... Am niste urme care e posibil sa fie de sudura, insa nu am un alt XT cu care sa compar. Sau daca stiti unde as putea gasi aceasta informatie pe net ... Eu nu am reusit. Mersi Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Mai bine pui tu poze cu a ta....si-ti spunem noi daca e ok sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Noiembrie 7, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2007 Mai bine pui tu poze cu a ta....si-ti spunem noi daca e ok sau nu. Asa arata. Partea aia din "coada" basculei ma intereseaza. http://ekkemu.tla.ro/main.php?g2_itemId=649 MErsi Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Nu se vede foarte bine din poza, dar pare ok...oricum fiind in capatul basculei nu conteaza foarte tare. Acolo e un surub al carui scop mie nu mi-este foarte clar, dar oricum in poza pare in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 e original..scopul acelui surub e de "pana", siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Noiembrie 7, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2007 e original..scopul acelui surub e de "pana", siguranta Da, rolul lui este cand il strangi sa stranga cele 2 parti, sa stea fix axul. Ok, deci partea din spate voi ziceti ca nu e adaugata, atunci e ok... Mi-o zis la service ca e sudat acolo ceva, si nu mi-o prea placut ideea. Mersi de sfaturi Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Parca se vede ca e incarcat un pic cu sudura la partea de sus a basculei, mai la dreapta de gaura surubului. Sau doar mi se pare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Capatul ala este, intr-adevar, sudat din fabrica. Poate ca la tine, in cel mai rau caz, cineva a intarit sudura....depinde cum a lucrat si din ce cauza a facut-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Noiembrie 7, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2007 Capatul ala este, intr-adevar, sudat din fabrica. Poate ca la tine, in cel mai rau caz, cineva a intarit sudura....depinde cum a lucrat si din ce cauza a facut-o. Si poate sa fie ceva grav? Adica ... nu stiu, sa fie vreo fisura in bascula sau ceva de genu? Dupa ce sa ma uit? motorul a fost picat pe dreapta, insa acea sudura apare pe ambele parti. Mersi Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Este sudata pe ambele parti, din fabrica. Daca e la fel pe ambele parti, inseamna ca e originala si nu-ti mai bati capul. Oricum, nu e grav si nu cred sa ai probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Noiembrie 7, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2007 Este sudata pe ambele parti, din fabrica. Daca e la fel pe ambele parti, inseamna ca e originala si nu-ti mai bati capul. Oricum, nu e grav si nu cred sa ai probleme. Ok, mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 @ ekkemu : Stiu ca nu am XT 600 E ci doar o strabunica de-a ei, dar ideea e ca macar la capitolul bascula & co., din cate stiu eu, nu sunt (sau nu cred sa fie) mari diferente si am zis ca poate ti-or prinde bine pozele de mai jos. E vorba de bascula de la Yamaha Tenere 3 AJ 1989. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Noiembrie 7, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2007 @ ekkemu : Stiu ca nu am XT 600 E ci doar o strabunica de-a ei, dar ideea e ca macar la capitolul bascula & co., din cate stiu eu, nu sunt (sau nu cred sa fie) mari diferente si am zis ca poate ti-or prinde bine pozele de mai jos. E vorba de bascula de la Yamaha Tenere 3 AJ 1989. Da, e fix, dar FIX la fel. M-am lamurit, nu am nici o problema Cel putin nu cu bascula de la motor Si ma gandesc ca daca din 89 tot asa e ... tre sa fie ok Si in alta ordine de idei, am o intrebare. Si-a schimbat cumva cineva toba la XT 600? Si o vinde/da pe aia veche? Ma intereseaza sa fie in conditie buna, fara rugina, mai ales partea unde se imbina cu galeriile. Mersi Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 cred ca am eu o toba originala de xt/2001. si s-ar putea sa mai fie ceva piese. o roata fatza, etc. trebuie vorbit cu omu' care are mobra si piesele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2007 cred ca am eu o toba originala de xt/2001. si s-ar putea sa mai fie ceva piese. o roata fatza, etc. trebuie vorbit cu omu' care are mobra si piesele Ar fi excelent! Tine-ma te rog la curent cu ce afli. Mersi Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorus Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) cred ca am eu o toba originala de xt/2001. si s-ar putea sa mai fie ceva piese. o roata fatza, etc. trebuie vorbit cu omu' care are mobra si piesele Eu cred ca nu .. mi-a fost oferita cadou .. .. Roata de fata este inca la mine si te asteapta .. dar trebuie sa vii cu talonul XT-ului pe numele tau . alfel o primeste actualul proprietar .. Editat Noiembrie 9, 2007 de motorus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Noiembrie 9, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2007 Eu cred ca nu .. mi-a fost oferita cadou .. .. Roata de fata este inca la mine si te asteapta .. dar trebuie sa vii cu talonul XT-ului pe numele tau . alfel o primeste actualul proprietar .. Deci toba nu este, ai de dat doar roata fata? Alte piese mai ai? Roata fata e "de dat" sau costa? Iti scanez talonul imediat sa-l vezi Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorus Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Deci toba nu este, ai de dat doar roata fata? Alte piese mai ai? Roata fata e "de dat" sau costa? Iti scanez talonul imediat sa-l vezi Adi daca privesti schema logica ai sa observi ca discutia se purta cu CBR-ica .. un aspirant la XT .. as putea spune mai mult un oportunist . sau un bun achizitor Bafta tuturor !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Noiembrie 9, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2007 daca privesti schema logica ai sa observi ca discutia se purta cu CBR-ica .. un aspirant la XT .. as putea spune mai mult un oportunist . sau un bun achizitor Bafta tuturor !! Am inteles si eu acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate