sergiu_91 Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 (editat) Pai am un prieten care si-a luat in urma cu ceva timp un sr 50 spain`s no.1 (modelu din 2007)Ar vrea sa puna un filtru sport pentru a imbunatati sunetul si performantele. El vrea unul nou. Intrebarea mea este cam ce filtru i s-ar potrivi pe un astfel de scuter si de unde il poate cumpara. Astept indicatii! Asfalt uscat! Editat Noiembrie 8, 2007 de sergiu_91 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 cel mai bun ar fii un fltru de aer malosii,TNT sau polini...care sunt firme consacrate...orcum dupa ce il monteaza tre sa regleze carburatorul din nou pt a avea performante maxime... Pai am un prieten care si-a luat in urma cu ceva timp un sr 50 spain`s no.1 (modelu din 2007)Ar vrea sa puna un filtru sport pentru a imbunatati sunetul si performantele. El vrea unul nou. Intrebarea mea este cam ce filtru i s-ar potrivi pe un astfel de scuter si de unde il poate cumpara. Astept indicatii! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Sincer...orice filtru eu am imitatie de polini te asigur ca sunetul e tot ala, performantele aceleasi, doar ca ala e din otel inoxidabil, asta din metal normal (diferenta de 1 milion). Modelul meu nu are burete, e doar o panza fina care filtreaza aerul bine, dar daca iti iei de-asta iti tre jiglere marite. Recomand unul cu burete in el. Gaseste in cartea tehnica dimensiunea carburatorului si apoi intreaba de filtru pentru acel carburator. P.S: legat de filtru, al meu trage MULT prea mult aer. Unde gasesc si cat costa jiglere marite? Ce dimensiuni trebuie si cate sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lifan Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 salut, gasesti piese de tuning la: http://www.scuter-centre.ro/contact.html au oferta cea mia completa la capitolul tuning. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate