ionut73 Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 da bah, au dreptate astia batranii ... mai trebuiesc o gramada de protectii de care uitasem si pe care, culmea, le am pe motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2007 la cate ktm uri are atillas era culmea sa nu le stie pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 la cate ktm uri are atillas era culmea sa nu le stie pe toate moz@ nu le stiu chiar pe toate dar ideea e ca imi place sa imi mesteresc singur la motor (si la celelalte 10 ktm-uri din gasca cand am ocazia sau cand au nevoie)..si am vazut la o cursa ce inseamna sa nu ai protectii:radiatoare strambe,discuri de frana asa de indoite la impact ca au distrus etrierul si au rupt spite,manete zmulse din cilindri superiori etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Decembrie 2, 2007 Autor Share Postat Decembrie 2, 2007 o singura intrebare, maine sper sa mi vina motoru, si trebuie sa i cumpar consumabile uleiuri, am citit de doua ori cartea de service si mi am facut o idee cu ce sa cumpar pt moment, adica: 2 litri motorex 2t filtru aer praf filtru aer ploaie spray lant spray filtru aer lichid frana 5.1 sau 4.1 1 l ulei pt ambreaj bujie NGK BR7 ES distanta 0.60 mm 1 l antigel 1 l ulei transmisie 4t top speed 10 50 primele 5 h sa nu l turez excesiv amertec ulei benzina 1:60 benzina fara plumb 95 (sau sa bag 98 mie molu mi se pare cea mai curata benzina) ceva de adaugat/modificat/sters ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 o singura intrebare, maine sper sa mi vina motoru, si trebuie sa i cumpar consumabile uleiuri, am citit de doua ori cartea de service si mi am facut o idee cu ce sa cumpar pt moment, adica: 2 litri motorex 2t filtru aer praf filtru aer ploaie spray lant spray filtru aer lichid frana 5.1 sau 4.1 1 l ulei pt ambreaj bujie NGK BR7 ES distanta 0.60 mm 1 l antigel 1 l ulei transmisie 4t top speed 10 50 primele 5 h sa nu l turez excesiv amertec ulei benzina 1:60 benzina fara plumb 95 (sau sa bag 98 mie molu mi se pare cea mai curata benzina) ceva de adaugat/modificat/sters ? aoleoooo 1 l de ulei de ambreiaj costa o galagie de bani ..se vinde ulei mineral magura..la 100 de gr sau 200 de grame si costa vreo 10 eu sticluta...la un schimb complet folosesti maxim 1/3 din sticluta asa ca ....asculta pe batrani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 aoleoooo 1 l de ulei de ambreiaj costa o galagie de bani ..se vinde ulei mineral magura..la 100 de gr sau 200 de grame si costa vreo 10 eu sticluta...la un schimb complet folosesti maxim 1/3 din sticluta asa ca ....asculta pe batrani... bre atillas, vezi ca la 2t se baga ulei in cutie cum bagi tu in motor la revizie. Nu e vorba de ulei pt comanda hidraulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Decembrie 3, 2007 Autor Share Postat Decembrie 3, 2007 bre atillas, vezi ca la 2t se baga ulei in cutie cum bagi tu in motor la revizie. Nu e vorba de ulei pt comanda hidraulica uleiu de cutie,transmisie, e cum se baga in motor si la 4timpi cartea da "Motorex 4t 10 50 top speed" parca, eu intrebam de uleiu pt ambreaj, cum se baga si la frana aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 uleiu de cutie,transmisie, e cum se baga in motor si la 4timpi cartea da "Motorex 4t 10 50 top speed" parca, eu intrebam de uleiu pt ambreaj, cum se baga si la frana aici: repet uleiul de ambreiaj(care se toarna in vasul de expansie si ajunge in cilindrul receptor printr-un furtunete... ) este fabricat de magura(se numeste blood) are culoarea roz si se vinde in recipiente de 5 ML...ajunge la 3 schimburi complete ale instalatiei si se vinde la motomania cu 32 lei bidonasul PS la motoarele in 2T se baga un ulei de amestec in benzina si in cutie cred ca mai sigur se baga 15w50 top speed motorex...(poate nu te-ai exprimat tu bine sau nu inteleg exact sensul dar vezi ca nu cumva sa folosesti uleiul hidraulic si la frana..sper ca doar l-ai dat exemplu ca sa se inteleaga unde vine turnat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 uleiu de cutie,transmisie, e cum se baga in motor si la 4timpi cartea da "Motorex 4t 10 50 top speed" parca, eu intrebam de uleiu pt ambreaj, cum se baga si la frana aici: atunci e cum zice attilas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Decembrie 3, 2007 Autor Share Postat Decembrie 3, 2007 (editat) am inteles, inafara de lista de mai sus , mi am nevoie de altceva, eu am trecut 1 l pt ca nu stiam cum se vinde sau de cat am nevoie, deci , altceva ? va multumesc pt tot ajutoru si cu prima ocazie + Editat Decembrie 3, 2007 de moz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 o singura intrebare, maine sper sa mi vina motoru, si trebuie sa i cumpar consumabile uleiuri, am citit de doua ori cartea de service si mi am facut o idee cu ce sa cumpar pt moment, adica: 2 litri motorex 2t filtru aer praf filtru aer ploaie spray lant spray filtru aer lichid frana 5.1 sau 4.1 1 l ulei pt ambreaj bujie NGK BR7 ES distanta 0.60 mm 1 l antigel 1 l ulei transmisie 4t top speed 10 50 primele 5 h sa nu l turez excesiv amertec ulei benzina 1:60 benzina fara plumb 95 (sau sa bag 98 mie molu mi se pare cea mai curata benzina) mai trece un spray de curatat lantul,un WD 40(bun la toate),iar daca ai de gand sa surubaresti singur la motor un bidonas de loctite ptr fixare suruburi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 cheia de bujie si bujia ar trebui carate in trusa de scule la 2t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Decembrie 3, 2007 Autor Share Postat Decembrie 3, 2007 inca odata va multumesc frumos , si sper ca maine sa postez poze cu minunea, sa incheiem odata topicu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 hai fratioare vine motoru ala odata ca mi-e o sete ..de n-am unde dormi la noapte... sper sa nu il murdaresti ca pe cel din imagine ca ne suparam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Decembrie 4, 2007 Autor Share Postat Decembrie 4, 2007 hai fratioare vine motoru ala odata ca mi-e o sete ..de n-am unde dormi la noapte... sper sa nu il murdaresti ca pe cel din imagine ca ne suparam... Mi a venit motoru!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Mi a venit motoru!!!! bravo catemistule..acum putem spune cu adevarat WELCOME TO THE FAMILY... te asteptam la valcea pe rape cand se uda scula??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Decembrie 4, 2007 Autor Share Postat Decembrie 4, 2007 sapt viitoate ma duc in curtea de arges , poate va fac o vizita, lasa mi un nr de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Mi a venit motoru!!!! Sa ai norok de el Sper sa-l imblanzesti cat mai curand fara peripetii !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Decembrie 5, 2007 Autor Share Postat Decembrie 5, 2007 (editat) Nu am o poza mai buna momentan, da asta e , si e al meu! Editat Decembrie 5, 2007 de moz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Welcome in the club! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 Mergi la Bibanu la Targoviste. Baieti misto si trasee numai potrivite pentru inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Decembrie 6, 2007 Autor Share Postat Decembrie 6, 2007 acum merg de sarbatori la parintii prietenei in curtea de arges, sper sa mai prind si eu cateva zile acceptabile anu asta, da merge si pe zapada , macar cad pe moale oricum, ionut sper ca la anu sa ne "combinam" mergem impreuna, adica sa ma chemati si pe mine unde mergeti, eu am o duba, taicameu mai exact , vw caravel,cred ca daca scot banchetele spate intra 3 motoare +3 locuri fata Bibanu, multumesc, ma bucur mult ca am intrat in club, ce e ciudat pt mine e ca niciodata nu mi am dorit motocicleta, de la 12 ani numa mashini am in cap si daca nu ma prindea politia acum 2 luni cu 104km in Sighetu-marmariei (90 zile suspendare), nu mai purtam conversatia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 acum merg de sarbatori la parintii prietenei in curtea de arges, sper sa mai prind si eu cateva zile acceptabile anu asta, da merge si pe zapada , macar cad pe moale oricum, ionut sper ca la anu sa ne "combinam" mergem impreuna, adica sa ma chemati si pe mine unde mergeti, eu am o duba, taicameu mai exact , vw caravel,cred ca daca scot banchetele spate intra 3 motoare +3 locuri fata Bibanu, multumesc, ma bucur mult ca am intrat in club, ce e ciudat pt mine e ca niciodata nu mi am dorit motocicleta, de la 12 ani numa mashini am in cap si daca nu ma prindea politia acum 2 luni cu 104km in Sighetu-marmariei (90 zile suspendare), nu mai purtam conversatia asta Sa inteleg ca KTM-ul a fost tratamentul prescris pentru permisita acuta cu remisie 3 luni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Decembrie 7, 2007 Autor Share Postat Decembrie 7, 2007 (editat) Mi au luat B, nu am putu fara mijloc de transport personal , mi am luat un scooter, am invtat sa dau examen pt B sa mi reduca la 1 luna dupa ce l am luat am zis ca daca tot stiu sa mi iau si A u, in 2 saptamani am facut si scoala si l am luat, si cum de acum 2 luni de cand am fost 30 min cu KTM pt munte, numa asta visez am zis ca pe la anu sa mi iau un second daca am noroc...s a nimerit ssa mai fac rost de niste bani si... nu mi imaginam ca anu asta sa mi iau motor, cu atat mai putin nou Editat Decembrie 7, 2007 de moz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Abia acum am citit toate cele 8 pagini ale topicului ! Tare de tot motorul ! Sa-l stapanesti sanatos ! ..... incep sa-mi schimb parerea despre motoarele in 2t (in bine, ... off corse ! ) Petrica, nu incepe iar cu dilemele tale Ai vazut aici om hotarat. Cum e aia? Ok? Pac - comanda? End of story! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate