pseudo_rat2000 Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 fratilor,care aveti de vinzare/donat aripi de mz,cz sau jawa? vreau sa schimb aripile lu' ivan[ij56]. am gasit da' trebuie sa cumpar si mz_ul. il vrea careva? doar 2 mil,original! --- Mesaj completat în 12 Nov 2007 22:50 ------------- fratilor,care aveti de vinzare/donat aripi de mz,cz sau jawa? vreau sa schimb aripile lu' ivan[ij56]. am gasit da' trebuie sa cumpar si mz_ul. il vrea careva? doar 2 mil,original! vreau modele din alea mai vechi,se termina-n ''trena'',nu-s cum sa zic...... tel meu:0764 501 399 x 0768 995 103 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 d-alea care privite din profil seamana cu o casca sau un coif. sa ma uit ca parca mai aveam una de mz dar e pt roata destul de subtire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pseudo_rat2000 Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2007 d-alea care privite din profil seamana cu o casca sau un coif. sa ma uit ca parca mai aveam una de mz dar e pt roata destul de subtire. EXACT FRATE,ALEA-S ARIPILE! NU-I NIMIC DACA-I INGUSTA,AM UN SUDOOOR...MINA-NTII! ASTEPT RASPUNS,GRABA NU-I. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 fratilor,care aveti de vinzare/donat aripi de mz,cz sau jawa? vreau sa schimb aripile lu' ivan[ij56]. am gasit da' trebuie sa cumpar si mz_ul. il vrea careva? doar 2 mil,original! . salut!adica zici ca cineva vinde un mz cu doar 2 milioane?am inteles bine?daca e rt,il iau eu,..nu ma intereseaza daca are acte...dar daca are e si mai bine...da-mi un pm,daca e asa cum am inreles eu.....multumesc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pseudo_rat2000 Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2007 suna-ma si discutam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate