samolapraga Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Salutare, Am si eu o problema la lc4-ul meu, am observat ca au aparut de la o vreme incoace niste urme de ulei pe la capacul "rocker cover". Imi cer scuze, nu am stiut denumirea corecta in romana, asa ca de aceea scriu asa. Investigand problema, am dat peste o solutie, cea de aici: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=112127 . As vrea sa o rezolv eu, nu pare foarte complicat, dar nu am reusit sa gasesc pasta aceea de sigilat care se foloseste in link: Three Bond 1211 , sau si mai bine Three Bond 1215 sau cel mai bine 1216E sau Hondabond HT. Ultimul se spune ca este vandut de honda, dar al carui dealer roman nu pare sa se deranjeze sa raspunda la mail. Aveti idee deci unde gasesc acest produs deci, sau unde as putea sa fac treaba asta intr-un service? Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Incearca la un distribuitor Loctite 5900 sau 5910 doar ambalajul difera ultimul fiind sub presiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 si niste silicon negru / rosu aplicat finut nu merge? Nu da cu pietre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate