ioidrace Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) salut, si eu am un ZZR 600 ... e un motor exceptional de condus, pont ..cauta de acum capac stanga si dreapta pt momentul in care o sa pici(sper sa nu) ... sunt consumabile, ai mare grija la schimbatorul de viteza cum il stresezi ca e kawasaki ... si astea sunt mai varza ca restul. In rest iti urez drum uscat si atenti la masini + pietoni pt ca nu existi in trafic pt unii. Editat Martie 12, 2009 de ioidrace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 salut, si eu am un ZZR 600 ... e un motor exceptional de condus, pont ..cauta de acum capac stanga si dreapta pt momentul in care o sa pici(sper sa nu) ... sunt consumabile, ai mare grija la schimbatorul de viteza cum il stresezi ca e kawasaki ... si astea sunt mai varza ca restul. In rest iti urez drum uscat si atenti la masini + pietoni pt ca nu existi in trafic pt unii. eu zic sa cumperi un motor de rezerva ,si cand pici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Eu zic sa nu iasa cu motorul ... lasati omu in pace, daca stai sa te gandesti bine se poate intampla orice, oricand dar asta nu inseamna ca o sa se intample incontinuu, ca asa poti la fel de bine sa cazi pe scari, pe gheatza sau te loveste fulgerul ... asta e, se mai intampla @christian in locul tau as tace din gura ... am auzit de multe R1 cu blocul motor fisurat din cauza vibratiilor, mai bine ti-ai cauta un motor de R1 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Eu zic sa nu iasa cu motorul ... lasati omu in pace, daca stai sa te gandesti bine se poate intampla orice, oricand dar asta nu inseamna ca o sa se intample incontinuu, ca asa poti la fel de bine sa cazi pe scari, pe gheatza sau te loveste fulgerul ... asta e, se mai intampla @christian in locul tau as tace din gura ... am auzit de multe R1 cu blocul motor fisurat din cauza vibratiilor, mai bine ti-ai cauta un motor de R1 ... poate in locul meu ai tacea din gura... si faza cu blocul ,adevarul e ca si vibreaza foarte tare ))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate