diana.d Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 daca mai ai nevoie de piese de ij sa mi zici ca mai am amici prin bm care au avut sa-i intreb , si cand vin la cj iti aduc si restu de piese de la el . aprinderea e ultima ta grija acuma , incearca sa faci partea de set motor intai . oricum daca ai nevoie de ceva ajutor zi ca incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miclaus_andrei Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2007 aprinderea ma doare pe mine ca setu se rezolva in vreo 70 lei si 4 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 (editat) Decata asa mai bine-l reglez pe ghicite...... eu zic sa dai jos chiulasa daca nu detii aparatura, si sa gradezi ceva, urci pistonu la pms si cobori usor pistonu prin rotatie inversa a motorului, tinand rigla pe el e cel mai lejer si fara aparatura... ochiometric nu te risca decat daca esti ochi de soim(eu asa am facut la mobra si a mers, da la altele nu m-as risca) pt distanta dintre platini, poti grada ceva, sculptezi un lemn si verifici cu un subler, daca n-ai lere si alte porcarii deh, ne intoarcem in neolitic @Diana: ma da le ai cu mecanica....sau e vrun preten ascuns pe acolo? Editat Noiembrie 19, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 aprinderea ma doare pe mine ca setu se rezolva in vreo 70 lei si 4 ore iti iei magnetou de minsk cu tot cu apolitana, ii faci o flansa de prindere si gata(5 ore de lucru cu tot cu instalatia electrica refacuta... si ceva beri baute )... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Salut. Parerea mea, daca montezi magnetou, cauta unul de Voshod, are 90w putere destula ptr. tot sistemul de iluminat ,semnalizare, frinare. Daca vrei sa mai montezi ceva suplimentar la lumini, retrag parerea. Chiar si alternatorul de Planeta 5 are 90w, dar acolo intervin in plus cama, platina, releu incarcare, baterie si o gramada de probleme de intretinere si de cost. Nu cred ca ai nevoie de ele. Functie de solutia care o alegi, incearca pe forum poate te ajuta cineva, (eu nu am nici o piesa din cele spuse mai sus) daca nu, poate gasesti la Vultur Nicolae (Cluj sau Reghin nu stiu exact) 0744607480, Gaspar (Botosani) 0744472055, sau Tunaru (Bucuresti ). Nu am nr. de tel. Fara nici un fel de gluma proasta , si fara sa te superi pe mine, dar dintr-un magar nu vei scoate niciodata un cal de curse. IJ-ul care l-ai primit a fost si este o motocicleta buna, dar cu limitele ei. Daca ai inteles lucrul asta e bine. Tu acum trebuie sa alegi solutiile de reparare bune, fiabile, cu intretinere mai usoara si de ce nu, mai ieftine. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draagood Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Vezi ca pe-aici pe forum este un tip rados: el are un IJ 56 pe care a pus o instalatie electrica de pe un fel de scuter cu senzor in loc de platina...si ai scapat de multe griji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 am gasit cartea si talonu , dupa indelungi cautari , da nu te-am vazut pe mess sa ti zic in ultima vreme . tre sa facem cumva sa ti le dau , cred ca are nevastamea drum de cluj poate ti le aduce ea , tre sa o intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate