cbrpafy Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 ajutor. cine imi poate spune ce tip de ulei sa folosesc la un motor honda cbr :96. iar la kit lantz vreau sa stiu care sunt diferentele. multumesc anticipat. Eu nu prea ma pricep sau mai bine spus nu ma pricep deloc:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 daca ai pana in 30 de mii de km. foloseste 10w40 daca ai peste 30 de mii de km. foloseste 15w40 sau 20w40 iti sugerez sa cauti CASTROL . transmisia finala deobicei este DID dar poti sa cumperi si REGINA . diferentele nu sunt mari . lanturile nu difera decat la o-ring-uri . daca motocicleta ta este honda cbr 600 (pc 25) lantul tau se numeste 530ort2 si in catalog la LOUIS costa 150 euri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Ce sfat competent cu uleiul. Bravo. --- Mesaj completat în 16 Nov 2007 10:43 -------------Nu te-ai prins ca am zis-o sarcastic, "mecanicule apreciat". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Ce sfat competent cu uleiul. Bravo. <small>--- Mesaj completat în 16 Nov 2007 10:43 -------------</small><br/>Nu te-ai prins ca am zis-o sarcastic, "mecanicule apreciat". prietene,noi doi ne cunoastem foarte bine si sa nu uiti ca ai venit sa-ti repar motorul.stiu foarte bine cat de priceput esti si nu vreau sa te jignesc. e bine sa te gandesti foarte bine ce spui si fata de cine.fii atent pe unde calci ca te impiedici. --- Mesaj completat în 16 Nov 2007 18:49 ------------- prietene,noi doi ne cunoastem foarte bine si sa nu uiti ca ai venit sa-ti repar motorul.stiu foarte bine cat de priceput esti si nu vreau sa te jignesc. e bine sa te gandesti foarte bine ce spui si fata de cine.fii atent pe unde calci ca te impiedici. iti dau un indiciu:probleme alternator la timisu de jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 La Timisul de Jos, problema de alternator a fost la M72-ul visiniu al unui prieten, reparata cu succes de Nae. Astept un PM cu numele tau prietene. Nu e nevoie, cred ca m-am lamurit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate