Sari la conținut

Emw

kanvulf
 Share

Postări Recomandate

Salutari! Am deschis topicul acesta mai mult pentru detalii. Am mai "forat" prin forum si posturi si am gasit pareri diferite. Am un prieten care are un emw r35 reconditionat si cu acte. Saptamana asta ma duc pe la el in oras si sper sa fac si niste poze. Promit sa postez pe forum. Sinceri sa fim, cred ca e un vis am tuturor. Va rog sa dati mai multe detalii: tehnice, pret, cate mai sunt in Romania... Asfalt uscat!

P.S. Rog fara discutii fara sens sau posturi care strica toate topicurile, cum adesea fac unii "copii". Ii stim noi mai bine...nu are rost sa enumeram

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. In 1986 in iulie am vazut o bijuterie din asta la Braila. Era ingrijit, vopsit frumos si torcea ca un motan. Sper ca prietenul tau sa-l pastreze, sa-l ingrijeasca si din cind in cind sa mai dea o tura cu el pentru incintarea celor care-si aduc aminte de ele. Numai bine.

Link spre comentariu

Este mai rara, in Bucuresti am vazut 3. Imprumuta conceptia BMW, defapt fabrica este una succesoare BMW est-germana. Este o motocicleta "comunista" dar mai veche, ceea ce o face mai scumpa.

Pretul ei a variat, acum 5-6 ani cand inca mai erau targurile pline de piese, nu te intreba nimeni de ITP, numar vechi sau asigurare, si gaseai Simson la 3 milioane nu cred ca avea o valoare prea mare. Ulterior am vazut anunturi cu EMW-uri la 300 Eu , 500 Eu, nu stiu de stare.

In mers cred ca tremura si asuda ca un Simson la 60 la ora, dar in mare stil.

Vrem poze.

Link spre comentariu

Am intrebat pretul pentru un prieten. Mie personal mi se par de-a dreptul fantastice motoarele astea. Probabil din cauza incarcaturii istorice. Daca unul dintre voi aveti asa ceva (sau cunostinte cu asa ceva) va rog sa postati poze si eventual mici povestiri cu privire la istoricul motocicletei. Sfarsitul asta de saptamana ajung acasa pentru ca vreau sa termin niprul(motorul facut de la un capat la altul) si de asemenea sa trimit unele piese baietilor si sa fac niste poze la alte piese cum am promis. Ajung si la tipul cu emw-ul si o sa fac poze. Luni sper sa le postez. Nu o sa fiu zgarcit :) . Abia astept sa vad motorul, parca am emotii. Asfalt uscat!

Link spre comentariu

Salutare.

EMW nu am mai vazut de ani buni de zile.Mai precis cand aveam maxim vreo 12 ani eram in cluj si ma plimbam cu taicameo pe strada si am vazut un stfel de motor.Tata mia spus destul de multe pe atuncea de el dar chiar nu mai tin mare lucru minte(eram mic doara ).Oricum si acuma imi amintesc aproape perfect cum arata si sigurat as recunoaste unul.

Link spre comentariu

Salutare.

EMW nu am mai vazut de ani buni de zile.Mai precis cand aveam maxim vreo 12 ani eram in cluj si ma plimbam cu taicameo pe strada si am vazut un stfel de motor.Tata mia spus destul de multe pe atuncea de el dar chiar nu mai tin mare lucru minte(eram mic doara ).Oricum si acuma imi amintesc aproape perfect cum arata si sigurat as recunoaste unul.

Salut, seamana cu ceea ce am pus eu aici? ca unde l-am gasit scria ca e EMW.

asfalt uscat

Link spre comentariu