Yaman Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Poze Mihailesti - 13.11.07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Poze Mihailesti - 13.11.07 Si imagini din calatorie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 noapte, frig, gheata pe jos, crezi tu ca mai avea cineva chef sa faca poze din mers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 eu daca aveam aparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 noapte, frig, gheata pe jos, crezi tu ca mai avea cineva chef sa faca poze din mers? Noah, ok ... intrebam si eu, ca suntem la Imagini din calatoriile pe 2 roti, si sunt niste poze cu voi la baute Suc, ce-o fi, dar neinteresante dpdv moto. Dar am inteles care a fost situatia, si e ok. Bafta Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 super plimbare fratilor trebuie cu BIS neaparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 mai frumos a fost spre snagov dar a dreaq de frig hai sus la inca o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 noi am fost acum la snagov ce draq ai facut unde ai fost??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark4ce Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 doar 5 pozne s-au facut la mihailesti? parca tin minte sa fi vazut mai multe blitzuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate