Sari la conținut

Yaman

Membru
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://cristiporojan.hi5.com
  • Yahoo
    cristiporojan

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    oct.2002
  • Motocicleta
    Suzuki SV650S
  • Numar Moto
    B urmat de doua cifre si trei litere

Informații profil

  • Interests
    Excursii montane, fotografia, bungee-jumping...

Vizitatori Recenți Profil

453 citiri profil

Yaman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ar trebui sa auzim la televizor mai multe stiri de genul : " Un motociclist a batut crunt un sofer care, dupa ce nu i-a acordat prioritate, i-a spus calm ca nu l-a vazut! Acest incident este deja al "x"-ulea din ultima saptamana. Soferii auto sunt sfatuiti sa fie cat se poate de atenti la volan ptr a nu ajunge in asemenea situatii." Cam asa ar trebui sa sune unele stiri pe la TV... ca se pare ca legea nu-i facuta ptr toti si carnetele de conducere se iau pe alte considerente decat cele legale si normale.
  2. Asa nu se mai poate, trebuie sa facem ceva...am ajuns sa fiu injurat cand trec pe verde de idiotzii de pietoni care se inghesuie ca vitele sa treaca strada, mi se raspunde cand ii rog pe unii conservari sa se asigure, sau macar sa dea semnal cand schimba benzile, ca "Nu vreau! Ma doare in ... de voi! " Eu unul pe langa alte forme de protest pe care le veti mai propune, imi voi lua un spray cu piper, o telescopica si numar rabatabil si incep sa le rup dintzii acelor soferi care mai au astfel de raspunsuri.
  3. bah, dar v-ati trezit tocmai azi...doua motive ma opresc sa nu vin ...tura de noapte si meciul decisiv, Romania-Olanda (21.45)
  4. Acum vin si eu spre voi, ca abia am aflat despre toata aceste poveste
  5. Man, venim, ca pana la sfarsitul lui martie sper ca fac rost de niste bani de benzina... In alta ordine de idei, cine are chef de o plimbare acum?
  6. Nu ca as lua partea cuiva sau ca se simte cineva, dar semnatura ta, @raven (mai ales prima parte) nu lasa loc de interpretari.., si e chiar exagerata, dar daca adminii accepta asa ceva.... Oricum, contrele astea nu-si au locul aici - eu unul, cand intru pe topicul asta ma astept sa vad niste discutii despre eventuale plimbari...
  7. Te pot asigura eu dupa 8000 de kilometri facuti si in Bucuresti si in afara, ca este o motocicleta foarte manevrabila, cu care te poti strecura usor. Legat de confort, la 1.78 inaltime, este perfecta si spun asta dupa 1800 de km facuti in 2 zile (nopti, mai bine spus). Eu unul iti recomand varianta S, ptr ca se simte lipsa semicarenei la viteze mari. *(Toate aceste "observatii" personale se refera la modelul SV650S, K7)
  8. Daca tot incerci sa raspunzi unor "katerinci" datorate plictiselii, macar nu "o da cu bata in balta". Corect se scrie (si spune) : in limba slava (nu "slavona", acesta este inventat de tine in graba de a da o replica). Asta pe langa faza cu "Pice", unde sunt total de acord cu @enduristul. No offence PS: Stiu, sunt total offtopic, dar vad ca devine obisnuintza ptr toata lumea acest lucru pe acest topic care a fost facut cu alte scopuri - gen invitatia lui Noro (damn..sunt mort de oboseala ca as fi venit si eu..next time ) .
  9. Cum spunea si @foxbat, daca ai ceva de povestit , fa-o , daca nu, nu mai speria lumea aiurea. Eu am traversat Bulgaria in drum spre Grecia, singur, pe motocicleta, noaptea (buhuhu!!! ) si nu s-a intamplat nimic (in afara de faptul ca m-a oprit politia in Sofia ca am trecut pe rosu...am dat actele si 5 euro si gata, end of story)..si nu am nici 2 pe 2 si nu aveam nici pistoale, mitraliere, rachete cu mine.
  10. Deci, cum spuneam si in postul anterior...exista dovezi clare ca eu "care este" (pe persoana fizica chiar) nu sunt normal?!....eu stiu ca nu exista...asadar si prin urmare...eu sunt NORMAL ("hm, hm, bullshit")
  11. Tinand cont ca nu s-a putut dovedi ca sunt anormal, sustin si eu ca sunt NORMAL
  12. Yaman

    Accident 10-02-2008

    Ca de fiecare data, se trezesc "meseriasii" care stiu ei cel mai bine cum a fost si cum s-ar fi putut evita. N-as vrea sa fac referire acum la motocicletele pe care le ai tu trecute in profil ca fiind detinute de-a lungul timpului ca ar insemna sa bat campii cum ai facut tu cand ai scris postul de mai sus. Se pierde tot timpul din vedere ca sunt o groaza de factori care trebuie sa fie luati in considerare, si ca noi, pentru simplul motiv ca nu am fost acolo, nu avem dreptul sa dam cu presupusul...
  13. Ai stat mah corect, cine zice ca nu esti pasager bun?!...doar ca trebuia sa te mai verifc uneori, sa fiu sigur ca inca esti acolo, ca nu te simteam deloc
×
×
  • Creează nouă...