Sari la conținut

Yaman

Membru
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Yaman

  1. Ar trebui sa auzim la televizor mai multe stiri de genul : " Un motociclist a batut crunt un sofer care, dupa ce nu i-a acordat prioritate, i-a spus calm ca nu l-a vazut! Acest incident este deja al "x"-ulea din ultima saptamana. Soferii auto sunt sfatuiti sa fie cat se poate de atenti la volan ptr a nu ajunge in asemenea situatii." Cam asa ar trebui sa sune unele stiri pe la TV... ca se pare ca legea nu-i facuta ptr toti si carnetele de conducere se iau pe alte considerente decat cele legale si normale.
  2. Asa nu se mai poate, trebuie sa facem ceva...am ajuns sa fiu injurat cand trec pe verde de idiotzii de pietoni care se inghesuie ca vitele sa treaca strada, mi se raspunde cand ii rog pe unii conservari sa se asigure, sau macar sa dea semnal cand schimba benzile, ca "Nu vreau! Ma doare in ... de voi! " Eu unul pe langa alte forme de protest pe care le veti mai propune, imi voi lua un spray cu piper, o telescopica si numar rabatabil si incep sa le rup dintzii acelor soferi care mai au astfel de raspunsuri.
  3. bah, dar v-ati trezit tocmai azi...doua motive ma opresc sa nu vin ...tura de noapte si meciul decisiv, Romania-Olanda (21.45)
  4. Acum vin si eu spre voi, ca abia am aflat despre toata aceste poveste
  5. Man, venim, ca pana la sfarsitul lui martie sper ca fac rost de niste bani de benzina... In alta ordine de idei, cine are chef de o plimbare acum?
  6. Nu ca as lua partea cuiva sau ca se simte cineva, dar semnatura ta, @raven (mai ales prima parte) nu lasa loc de interpretari.., si e chiar exagerata, dar daca adminii accepta asa ceva.... Oricum, contrele astea nu-si au locul aici - eu unul, cand intru pe topicul asta ma astept sa vad niste discutii despre eventuale plimbari...
  7. Te pot asigura eu dupa 8000 de kilometri facuti si in Bucuresti si in afara, ca este o motocicleta foarte manevrabila, cu care te poti strecura usor. Legat de confort, la 1.78 inaltime, este perfecta si spun asta dupa 1800 de km facuti in 2 zile (nopti, mai bine spus). Eu unul iti recomand varianta S, ptr ca se simte lipsa semicarenei la viteze mari. *(Toate aceste "observatii" personale se refera la modelul SV650S, K7)
  8. Daca tot incerci sa raspunzi unor "katerinci" datorate plictiselii, macar nu "o da cu bata in balta". Corect se scrie (si spune) : in limba slava (nu "slavona", acesta este inventat de tine in graba de a da o replica). Asta pe langa faza cu "Pice", unde sunt total de acord cu @enduristul. No offence PS: Stiu, sunt total offtopic, dar vad ca devine obisnuintza ptr toata lumea acest lucru pe acest topic care a fost facut cu alte scopuri - gen invitatia lui Noro (damn..sunt mort de oboseala ca as fi venit si eu..next time ) .
  9. Cum spunea si @foxbat, daca ai ceva de povestit , fa-o , daca nu, nu mai speria lumea aiurea. Eu am traversat Bulgaria in drum spre Grecia, singur, pe motocicleta, noaptea (buhuhu!!! ) si nu s-a intamplat nimic (in afara de faptul ca m-a oprit politia in Sofia ca am trecut pe rosu...am dat actele si 5 euro si gata, end of story)..si nu am nici 2 pe 2 si nu aveam nici pistoale, mitraliere, rachete cu mine.
  10. Deci, cum spuneam si in postul anterior...exista dovezi clare ca eu "care este" (pe persoana fizica chiar) nu sunt normal?!....eu stiu ca nu exista...asadar si prin urmare...eu sunt NORMAL ("hm, hm, bullshit")
  11. Tinand cont ca nu s-a putut dovedi ca sunt anormal, sustin si eu ca sunt NORMAL
  12. Yaman

    Accident 10-02-2008

    Ca de fiecare data, se trezesc "meseriasii" care stiu ei cel mai bine cum a fost si cum s-ar fi putut evita. N-as vrea sa fac referire acum la motocicletele pe care le ai tu trecute in profil ca fiind detinute de-a lungul timpului ca ar insemna sa bat campii cum ai facut tu cand ai scris postul de mai sus. Se pierde tot timpul din vedere ca sunt o groaza de factori care trebuie sa fie luati in considerare, si ca noi, pentru simplul motiv ca nu am fost acolo, nu avem dreptul sa dam cu presupusul...
  13. Ai stat mah corect, cine zice ca nu esti pasager bun?!...doar ca trebuia sa te mai verifc uneori, sa fiu sigur ca inca esti acolo, ca nu te simteam deloc
  14. Bai nene, mi se facuse prea foame pana au ajuns micii aia si i-am mancat prea repede...acum se misca prin stomac, n-am apucat sa-i omor de tot in farfurie (Zanu' stie despre ce-i vorba, ca doar el i-a "prins" pe sosea )
  15. De data asta voi reusi sa ajung si eu! Long time, no see!
  16. Poate la anul ne organizam si noi putin sa facem asa ceva... sau macar Initial vroiam sa postez un link catre un topic cu "mos craciuni motorizati", dar dupa ce-am vazut filmuletzul asta mi s-a facut rusine
  17. Si am facut-o si p'asta...Ne-am intalnit la Arc, am colindat putin bulevardele imbracati mai mult sau mai putin in Mos-Craciuni, am intrat la Capsa sa ne decongelam putin si apoi ne-am dus fiecare pe la casele noastre. Craciun fericit tuturor!
  18. M-as baga si eu...costum de Mos Craciun am, "nebun" sunt...deci, ce sa o mai lungim..I'm in
  19. Yaman

    23.12.2007

    As fi iesit eu, ca astazi nu mai sunt -11 grade cum am prins ieri ...dar m-ai prins la "scarbici" astazi...
  20. Total de acord cu tine, dar nimeni dintre cei care ziceau de plimbare vineri ( ca de la asta s-a pornit toata discutia) nu se referea la "vremea asta" de acum...ci la o plimbare in conditiile in care sunt aprox.5-6 grade si uscat pe jos (asa cum arata previziunile meteo). Despre o asemenea plimbare, nu cred ca se poate comenta ceva, ca doar erai cu noi cand am fost la Mihailesti si atunci erau tot cateva grade peste 0, daca nu cumva mai putine la intoarcere, noaptea. Sunt constient ca nu ai aceeasi aderentza ca si la temperaturi de peste 15-20 grade, dar daca iti cunosti motocicleta (chiar si sportiva) iti poti adapta stilul de mers la conditiile de drum.
  21. Adevarul ca merita sa vada lumea de ce nu e bine sa te plimbi cu "sportiva" pe ogor
  22. Pai cum sa nu mai mergem...eu unu' nu vreau sa o iau razna mergand cu masina in traficul asta. Si oricum, stai linistita, ca mai sunt "nebuni" care merg cu motoarele pe orice vreme , unii chiar si pe oriunde... (nu recunosc nimic )
  23. Adevarul este ca aseara la intoarcere a fost cam horror cu ceatza aia densa si gropanele alea de pe sosea. Dar ne-am intors toti cu bine, asa ca Mai mergem si altadata...pe ploaie, pe vant, ceatza...nu conteaza, ca doar nu suntem motociclisti de forum .
×
×
  • Creează nouă...