sohei Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 SALUTARE ! Calul meu (supertenere) noapte nu lumineaza bine ,am gasit niste halogene H4 (se potrivesc) de 80/100 W ce trebuie sa fac ca sa le pot pune fara sa stric ceva ,acuma am halogene normale de dacie (asta spune si cartea, nu de dacie, la puterea lor ma refer) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Exista riscul sa-ti strici oglinda sau sa se topeasca elemente ale farului din cauza caldurii mai mari degajate de becul mult mai puternic.(depinde de constructia farului, s-ar putea sa si mearga fara probleme) Cel mai bine iti montezi o instalatie de xenon , consuma mai putin lumineaza mult mai bine si degaja mai putina caldura decat becul standard. Daca nu-ti permiti xenon incearca mai bine cu bec/becuri motovision, eu mi-am montat unul deasta si sunt multumit de el, se simte diferenta fata de becul pe care l-am avut inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 In plus, din cauza curentului consumat mult mai mare, risti sa: -topeasca fire -arda releul -strice bateria Recomandarea mea e HID (xenon) - eu am dat 300 ron (ebay, Hong-Kong) pe un kit cu 2 becuri H4-3 bi-xenon. A, si dupa ce ca se face ziua in fata ta, nici nu consuma decat 35W fiecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Spune si tu te rog cum se poate comanda de pe ebay , eventual un link si ceva detalii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=300154741234 Asta e ce mi-am pus eu (2 de-astea, adica, pt ca am 2 faruri). Ca sa comanzi iti trebuie cont PayPal, pentru care iti trebuie un card care sa mearga la ei - din pacate f multe carduri de la noi nu merg pe PP. Eu folosesc VisaElectron de la ING. Evident, ca intotdeauna inainte de a da banu', belesti ochii si citesti cu atentie ce scrie in pagina respectiva, te uiti la rating-ul vanzatorului, completezi cu atentie datele. E foarte simplu, trebuie doar sa ai putina rabdare si atentie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arte Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=300154741234 Asta e ce mi-am pus eu (2 de-astea, adica, pt ca am 2 faruri). Ca sa comanzi iti trebuie cont PayPal, pentru care iti trebuie un card care sa mearga la ei - din pacate f multe carduri de la noi nu merg pe PP. Eu folosesc VisaElectron de la ING. Evident, ca intotdeauna inainte de a da banu', belesti ochii si citesti cu atentie ce scrie in pagina respectiva, te uiti la rating-ul vanzatorului, completezi cu atentie datele. E foarte simplu, trebuie doar sa ai putina rabdare si atentie. Salut, ai platit vama sau TVA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate