NightBoy Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 (editat) Salut, am si eu cateva intrebari, daca aveti timp si imi puteti raspunde si mie . Vreau sa stiu si eu daca in cazul in care cumpar o Aprilia RS 125 sau un orice alt scuter de 125 dar care sa arate frumos la design, in talonul sucterului, pot sa ii trec mai putini cc, nu 125, astfel incat sa nu mai trebuiasca sa fac A1. Am de gand sa cumpar o Arpilia RS 125, pentru ca am o foarte mare pasiune pentru "motoare", si vreau sa iau unul dar fara a trebui sa fac scoala, doar sa ma mai plimb din cand in cand. Sau daca nu o Aprilia RS 125, macar dati-mi niste indicatii, spuneti-mi niste scutere ceva frumoase ca Aprilia RS 125. Va multumesc pentru timpul acordat. Astept reply. Editat Noiembrie 14, 2007 de NightBoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V L D Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Salut, am si eu cateva intrebari, daca aveti timp si imi puteti raspunde si mie . Vreau sa stiu si eu daca in cazul in care cumpar o Aprilia RS 125 sau un orice alt scuter de 125 dar care sa arate frumos la design, in talonul sucterului, pot sa ii trec mai putini cc, nu 125, astfel incat sa nu mai trebuiasca sa fac A1. Am de gand sa cumpar o Arpilia RS 125, pentru ca am o foarte mare pasiune pentru "motoare", si vreau sa iau unul dar fara a trebui sa fac scoala, doar sa ma mai plimb din cand in cand. Sau daca nu o Aprilia RS 125, macar dati-mi niste indicatii, spuneti-mi niste scutere ceva frumoase ca Aprilia RS 125. Va multumesc pentru timpul acordat. Astept reply. Mdea ... sa modifici talonu tre sa ia pe cineva sus in politie dar cel mai bine faci scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V L D Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Salut, am si eu cateva intrebari, daca aveti timp si imi puteti raspunde si mie . Vreau sa stiu si eu daca in cazul in care cumpar o Aprilia RS 125 sau un orice alt scuter de 125 dar care sa arate frumos la design, in talonul sucterului, pot sa ii trec mai putini cc, nu 125, astfel incat sa nu mai trebuiasca sa fac A1. Am de gand sa cumpar o Arpilia RS 125, pentru ca am o foarte mare pasiune pentru "motoare", si vreau sa iau unul dar fara a trebui sa fac scoala, doar sa ma mai plimb din cand in cand. Sau daca nu o Aprilia RS 125, macar dati-mi niste indicatii, spuneti-mi niste scutere ceva frumoase ca Aprilia RS 125. Va multumesc pentru timpul acordat. Astept reply. Mdea ... sa modifici talonu tre sa ai pe cineva sus in politie dar cel mai bine faci scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V L D Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 (editat) Salut, am si eu cateva intrebari, daca aveti timp si imi puteti raspunde si mie . Vreau sa stiu si eu daca in cazul in care cumpar o Aprilia RS 125 sau un orice alt scuter de 125 dar care sa arate frumos la design, in talonul sucterului, pot sa ii trec mai putini cc, nu 125, astfel incat sa nu mai trebuiasca sa fac A1. Am de gand sa cumpar o Arpilia RS 125, pentru ca am o foarte mare pasiune pentru "motoare", si vreau sa iau unul dar fara a trebui sa fac scoala, doar sa ma mai plimb din cand in cand. Sau daca nu o Aprilia RS 125, macar dati-mi niste indicatii, spuneti-mi niste scutere ceva frumoase ca Aprilia RS 125. Va multumesc pentru timpul acordat. Astept reply. Mdea ... sa modifici talonu tre sa ai pe cineva sus , in politie dar cel mai bine faci scoala Waaa sry pt triple post ... :| mia mers netu prost si am dat sa adaug de 3 ori postu sa le stearga cineva Editat Noiembrie 14, 2007 de V L D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 da, normal ca poti modifica talonul. iti propun altceva, iti iei o hayabusa direct si treci 49 cc in talon, ca oricum tot la busa o sa ajungi. ce rost are sa te mai complici cu aprilia. cu politia nu ai de ce sa iti faci griji, nu au cum sa te opreasca daca stii sa te dai extremal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Salut, am si eu cateva intrebari, daca aveti timp si imi puteti raspunde si mie . Vreau sa stiu si eu daca in cazul in care cumpar o Aprilia RS 125 sau un orice alt scuter de 125 dar care sa arate frumos la design, in talonul sucterului, pot sa ii trec mai putini cc, nu 125, astfel incat sa nu mai trebuiasca sa fac A1. Am de gand sa cumpar o Arpilia RS 125, pentru ca am o foarte mare pasiune pentru "motoare", si vreau sa iau unul dar fara a trebui sa fac scoala, doar sa ma mai plimb din cand in cand. Sau daca nu o Aprilia RS 125, macar dati-mi niste indicatii, spuneti-mi niste scutere ceva frumoase ca Aprilia RS 125.Va multumesc pentru timpul acordat. Astept reply. Aprilia Rs 125 nu e scuter e motor!!!!! Mai bine dai de A1 sa nu te mai compilici atat fara rost!In plus ca scoala nu chiar scumpa pana in 5 mil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 frate esti dus cu capu...esti chiar prost daca faci asa ceva..e ca si cum ai merge cu un m3 la 15 ani..plus ca pun pariu ca esti paralel cu regulile de circulatie...fa scoala de sori si atunci i-ati aprilia rs 125 limitata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 daca tot vrei sa faci asa.. desi mi se pare PROSTIE!!! iti iei un Rs 125 Extrema (modelu vechi) pt ca la ala nu scrie cm3 pe cadru ca la modele noi si ti-l treci pe numere de sat daca ai pe pile.. si ai terminat.. am cativa prieteni care or facut! dar mai bine fa A1 si inmatriculeazal la politie ! bafta hahalerule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NightBoy Postat Noiembrie 14, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2007 Ms pt reply-uri. Unora dintre voi. 69WRX prietene, stai calm ca stiu si regulile de circulatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Da-mi un PM cu datele tale si te rezolv. No problem ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Dupa cum spunea cineva mai sus "i-ati hayabusa si trece-o 50 cmc in talon" auzi "sa numai fie nevoie sa fac scoala" bravo ma... tu ori ajungi la puscarie ori la stirile de la ora 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 iti recomand sa nu cumva sa circuli cu casca si sa ne zici cand ti`ai programat inmormantarea...mai mancam si noi o coliva pe gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 voi chiar aveti impresia ca sunteti amuzanti? numai glume de tot rahatu ... a inteles omul ca nu se poate (chiar daca am vazut ca se poate) si daca o face,o face pe barba lui ... si i se rupe de parerile voastre ... sunteti chiar penibili ...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 si noua ni se rupe de parerea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 si noua ni se rupe de parerea ta cauti anturaj?jet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 cauti anturaj?jet clar e un pawl wannabe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 clar e un pawl wannabe nici macar atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 atunci e grav.... apasa eject Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 1. mda... moderatorii isi permit sa scrie off-topic la greu. 2. nu caut ceva ce am deja. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 1. mda... moderatorii isi permit sa scrie off-topic la greu. 2. nu caut ceva ce am deja. bafta adio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Pa, adio si la gara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 1. mda... moderatorii isi permit sa scrie off-topic la greu. 2. nu caut ceva ce am deja. bafta MODERATORII RULZZ asa ca obisnuiestete! can ai sa ai un cont platit ai sa ai si drepturi, dar pt ca e un forum gratis moderatorii fac legea! Sa nu se inteleaga ca, caut si eu "anturaj" Bafta la totzi moderatorii Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 fa scoala si numai trebuie sa schimbi nici un talon parerea mea !!! e mai bine sa faci sc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 poi da fa scoala....inveti si tu reguli,legi ,semne, pun pariu ca din 10 semne de pe autostrada(alea verzi in cartea pt examenua auto)nu sti 5 succes la examen daca dai!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Cred ca din decembrie pana acum a luat si permisu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate