Soso Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 trist e faptul ca, datorita numarului foarte mic de concursuri de gen ce au loc in Romania anual, nu sunt si concursuri pt "entry level". din cauza asta cred ca un incepator nu va avea mari satisfactii la un concurs, si nu trebuie uitat ca riscul unei accidentari serioase, sau chiar mai mult, ESTE PREZENT. oricum, raman de parere ca, macar la inceput, plimbarile cu prietenii, fara miza si fara cronometre, sunt cele mai pline de satisfactii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 asa e soso. una peste alta, ai dreptate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 oricum, raman de parere ca, macar la inceput, plimbarile cu prietenii, fara miza si fara cronometre, sunt cele mai pline de satisfactii. Iar nu cititi cu atentie a zis omu ca nu se puncteaza timpul ci doar orientarea deci se merge relax. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 ducule, adevarul e undeva pe la jumate. timpul are si el importanta, iar eu spuneam de concursuri in general, nu am facut in respectivul mesaj nici o referire la carpat trophy.ia mergi la un raid, sa vezi daca se merge relax, la orientare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 ducule, adevarul e undeva pe la jumate. timpul are si el importanta, iar eu spuneam de concursuri in general, nu am facut in respectivul mesaj nici o referire la carpat trophy.ia mergi la un raid, sa vezi daca se merge relax, la orientare Nu ai facut referire la Carpat dar se intelege ca despre asta-i topicul la altele asa este se merge tare eu nu sunt adeptul vitezei ci al indemanarii. Gaz poa` sa dea oricine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Decesane, Daca mergi cu 50 - 60 la ora pe un drum forestier plin de pietre si noroi ... tine de gaz sau de indemanare? Ca sa definim putin mai clar termenii discutiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Decesane,Daca mergi cu 50 - 60 la ora pe un drum forestier plin de pietre si noroi ... tine de gaz sau de indemanare? Ca sa definim putin mai clar termenii discutiei. E relativ ce ma intrebi depinde cat de mare e noroiul sau piatra de moto pe care esti calare daca-i al tau sau e de imprumut sau daca ai casco si de mai multe. Ca sa-ti raspund totusi cred ca este 60% indemanare si restul gaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceapir Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 scuze pentru o noua interventie. traseul din acest an, exceptind primele 2 etape care traverseaza de la oradea la alba, continua cu 3 etape de circuit cu baza linga alba. in functie de impresii, starea de oboseala, probleme tehnice, etc. exista deci in permanenta posibilitatea de a alege numai anumite speciale sau chiar de a renunta complet la unele etape, fara a iesi din ambianta concursului, si, conform regulamentului, pastrind reale sanse de a cistiga. cu alte cuvinte, poate participa si chiar cistiga oricine - de la incepator la avansat - cu conditia de a-si aprecia corect posibilitatile pentru a termina concursul pe roti. nu exista posibilitatea de a cistiga in mod zdrobitor o speciala sau etapa si prin aceasta tot concursul. festina laente- grabeste-te incet - este practic motto-ul trophy-ului in conceptia noastra. de altfel, cine nu are cu el si aparat foto va regreta. mergind insa mai departe, am rugamintea ca cei care se hotaresc sa participe sa se inscrie individual prin formularul on-line de pe www.carpat-events.ro. si nu direct la mine. in acest mod poate urmari toata lumea si care sunt participantii. echipele se vor forma doar la validarea inscrierilor. pentru detalii tot mircea pirlog 0722.560.622 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 Salut Mircea, Eu m-am inscris. O sa merg in echipa cu Dan Voicu. Pana la ce data trebuie sa facem plata? Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceapir Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 Salut pe toti enduristii si in special pe cei interesati de CARPAT TROPHY. Simbata+duminica voi fi la SMAB, fie la KTM fie la 0722.560.622. la buna vedere mircea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-DR650 Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 MOTOMANIA ...!!! Ce zici ...ne bagam ...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 MOTOMANIA ...!!! Ce zici ...ne bagam ...? da frate-miu !!! eu de cand dracu iti tot zic de asta ! hai sa vorbim cu mircea sa vedem ce avem de facut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-DR650 Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 OOOOOOOKKKKKKKK.....Tu vorbeshti cu Mircea shi eu fac rost de sponsori..GOOO!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceapir Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Hristos a inviat ! Rog pe toti cei care s-au inscris (sau intentioneaza) la Carpat Trophy sa imi confirme pe mail inscrierea (transcar@carpat-events.ro), pentru a stabili nr. final de road-book-uri ce trebuiesc editate. sarbatori fericite in continuare mircea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 Eu am fost acolo. o sa va pun pozele si impresiile. Nu au fost decat 2 motorete. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 Eu am fost acolo. o sa va pun pozele si impresiile. Nu au fost decat 2 motorete. Sorinake Misto de tot!!!!! Nu au gasit sponsori de aia au fost doar doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 Nu este misto deloc, ci trist.Ne plangem ca n-avem concursuri si bla-bla-bla, iar cand cineva organizeaza unul nu se duce nimeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 okesz ai pus punctul pe i.... problemele nu-s financiare, ci de fizic, experienta, si tehnice. Oricum, mi se pare un eveniment care nu trebuie ratat, mai ales de catre enduristi. Adica nu de-aia de duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 problemele nu-s financiare, ci de fizic, experienta, si tehnice Corect Sorine. Pe langa astea mai exista o mare probelema de ... timp liber. Eu trebuie sa-mi anunt concediul cu cateva luni inainte. I-am scris lui Mircea acum 3 saptamani ca nu am cum sa vin. E prea mult o saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 cum povesteam am fost eu pe acolo.... am plecat din bucuresti cu un jeep de-al lor... destinatia ORADEA. 10 ore de sosea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 primirea concurentilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 troliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 concurenti straini multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 planificari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 calificari..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate