Kenno Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Am gasit un carb Mikuni de la o yamaha de 250 si vreau sa il pun in locul celui care il am acum pe ETZ ca e cam uzat. mare mirarea cand am vazut ca shibarul la mikuni e fara zgarietura pe cand la ETZ e cam plin de canale iar socul e o simpla maneta direct pe carb, fara cablu. arata foarte bine desi e folosit. ma gandesc ca va trebui sa ii fac un fel de bucsa pt ca difuzorul pare mai mic decat cel de ETZ dar asta nu ar fi o problema. ma intereseaza, daca a mai facut cineva transplantul asta, cum a mers motorul dupa si care ar fi consumul (tinand cont ca si inainte a alimentat tot un motor de 250 cc) ? iarna scurta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Stiu eu pe cineva cu carb Mikuni la ETZ. Merge f bine, si stiu doar ca e mai vechi si nu e vacumatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Stiu eu pe cineva cu carb Mikuni la ETZ. Merge f bine, si stiu doar ca e mai vechi si nu e vacumatic. nu are cum sa fie vacuumatic, etz-ul e 2t! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 ia-l ca merge! dt 250 e la performante aproape de etz-ul tau!...cunosc motoru' bine, a stat la mine 1 an!... si apoi va cunoasteti...il poti lua si doar pentru probe, daca merge...e al tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 ia-l ca merge! dt 250 e la performante aproape de etz-ul tau!...cunosc motoru' bine, a stat la mine 1 an!... si apoi va cunoasteti...il poti lua si doar pentru probe, daca merge...e al tau. esti tu sigur ca merge ?? daca-ti spun ca si eu am vrut sa pun vacuumati pe 2t si nu a mers ce zici ? sunt si carburi mikuni fara vacuum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 esti tu sigur ca merge ?? daca-ti spun ca si eu am vrut sa pun vacuumati pe 2t si nu a mers ce zici ? sunt si carburi mikuni fara vacuum discutia asta e offtopic...e intre noi.... cunosc ambele motoare, ambi motociclisti... doar ca nu reusim sa ne intilnim, yamaha eu am montat-o, e model din 1981, nu are vacum, chiar vroiam sa demontez yamaha sa vad daca se potriveste biela de etz ( are bilea rupta, piston spart, .....) e ca cea din: http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_dt_250_mx_1981.php alezaj70, cursa 64 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kenno Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2007 (editat) carbu e de la Cata. l-am luat sa il pun la mine si daca merge il pastrez. in nici un caz nu e vacuumatic. e aproape identic cu cel de ETZ doar ca pare mai bine gandit si arata mai bine. socul e fara cablu ci doar o maneta, shibarul e fara uzura, sub bazin are un fel de surub pe care daca-l scoti scapi mai usor de mizeriile depuse in carb.... ma intrebam de ce nu s-au gandit nemtii la asta? la carbu de la ETZ, ca sa-l cureti de depuneri trebuie sa dai tot carbu jos. sper sa imi fac timp zilele astea. va tin la curent. Editat Noiembrie 22, 2007 de Kenno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 (editat) discutia asta e offtopic...e intre noi.... cunosc ambele motoare, ambi motociclisti... doar ca nu reusim sa ne intilnim, yamaha eu am montat-o, e model din 1981, nu are vacum, chiar vroiam sa demontez yamaha sa vad daca se potriveste biela de etz ( are bilea rupta, piston spart, .....) e ca cea din: http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_dt_250_mx_1981.php alezaj70, cursa 64 mda, scuze... nu am citit cu atentie se merita pus, eu am pus pe un voschodul unui prieten carb bing si se simte, nu fenomenal dar se simte Editat Noiembrie 22, 2007 de c0zmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kenno Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2007 (editat) Dane, daca merge cu carbu asta ( si nu vad de ce nu ar merge) tie trebuie sa iti multumesc in primul rand pt ca tu m-ai pus in legatura cu Cata. carbu asta asa de bine arata ca imi vine sa il i-au si numai sa il tin acolo... cred ca nu o sa mai vand ETZ-tul pana la urma. il aranjez cum imi place mie si il pastrez. imi pare rau ca nu am o curte sa il tin sa mai ies cu el pana nu e zapada. Editat Noiembrie 22, 2007 de Kenno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate