manach Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 trezirea oameni buni! inca n-a venit nici zapada! daca acum hibernam, mai incolo ce facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 am vrut să mă dau pe centură.. inaugurarea nu? cucu... nu s-a dat drumul... cică prin 20 aÂşa.. Âştie cineva altceva? oricum să-i .... în .... că ABIA AÂŞTEPT SĂ NU MAI VĂD TIRUL LA LUCRU-N GEAM....ufffMesaj completat mda... s-a dat drumul... cred că-i dau o tură... ieri de dimineata si dupamasa circulau tiruri pe centura la intersectia cu drumul spre Agnita ... legaturile cu orasul par inchise si nu au marcaje si nici parapet... ieri am vazut 2 camioane pe Constitutei, posibil venite dinspre Medias... cred ca nu au acces decat dinspre Cristian si Mohu Oricum lucrarea decenala e pe "ultima suta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 mda... mai vad sporadic de la lucru cate un camion prin geam... dar 10% din ce era... cand o sa vad 0%? oriricum a scazut un pic traficul in oras... se simte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lau TKD Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 Sarbatori fericite tuturor care citesc forumul si sa ne vedem cu bine in primavara la o tura, sau pana atunci la un vin fiert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 hai noroc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 Sărbăutori fericite Âşi de la mine... baftă Âşi la un sezon cât mai lung la anul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MYMOTO Sibiu Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Sărbători fericite, crăciun îmbelÂşugat Âşi aÂşa cum Âşi-l doreÂşte fiecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badarica Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Sărbători fericite, crăciun îmbelÂşugat Âşi aÂşa cum Âşi-l doreÂşte fiecare. ms fain. mai baga si tu niste reduceri la ulei ca venim! meri cristmas Mesaj completat de cand bimbo a primit ignore, nu mai e nimeni aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulik22 Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 (editat) mda...nu ar strica ceva reduceri chiar...ce se intampla...a trecut aproape 1 sapt....si nu mai apare nici o postare noua...cat de mica ar fi ea.. toti is in concediu?? nici macar bunicu' cu bancurile nu mai are activitate Editat Decembrie 29, 2010 de sergiulik22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 sunt deja prețuri bune la toate... Âşi cu postatul de acord e concediu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badarica Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 sunt deja prețuri bune la toate... Âşi cu postatul de acord e concediu.... dar un sait sa vedem si noi produsele nu stie nimeni sa le faca la baietii aia? de exemplu mi-e rusine sa merg la magazin sa ma consult cu baiatul ala cu cioc. ma intimideaza cand vad ce blana are pe barbie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulik22 Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 dar un sait sa vedem si noi produsele nu stie nimeni sa le faca la baietii aia? de exemplu mi-e rusine sa merg la magazin sa ma consult cu baiatul ala cu cioc. ma intimideaza cand vad ce blana are pe barbie. tare....baiatul ala.."cu cioc"..e jerry_mcrie. a postat chiar inaintea ta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulik22 Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 gata,am revenit din spitalele romanesti dupa o perioada de 10 zile de internare din cauza unei pneumonii.sper sa fiu in forma pff...numa cu spitalele sa nu ai treaba...k e durereee bine ai revenit..si...insanatosire grabnica. vezi sa nu intri in noul an, bolnav....ca dupaia la anu... sti si tu vorba aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Priviti si ..............va INSPIRATI :) http://www.darkroastedblend.com/2010/12/ma...les-part-2.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badarica Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 tare....baiatul ala.."cu cioc"..e jerry_mcrie. a postat chiar inaintea ta.. sper sa nu se supere. dar si la amici le spun , carora au blanitza in loc de fular. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Free Bikers Hunedoara va doreste ca anul ce vine sa va aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat v-ati gandit vreodata. LA MULTI ANI si Asfalt Uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocosound Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 LA MULTI ANI TUTUROR Stie cineva daca se schiaza in Arena din Paltinis/Platos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kia Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 LA MULTI ANI TUTUROR Stie cineva daca se schiaza in Arena din Paltinis/Platos? http://www.adevarul.ro/locale/sibiu/Cel_ma..._400160206.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulik22 Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 http://www.adevarul.ro/locale/sibiu/Cel_ma..._400160206.html fain proiect au astia acolo...si planuri marete. ma bucur ca se mai gasesc si pe la noi oameni care se implica...si fac ceva intr-adevar placut. de ce numai pe valea oltului(predeal,sinaia,azuga) sa aiba amenajat klumea...lasa sa avem si aici la noi partii...si ce trebuie, daca tot e cea mai "inalta" statiune din tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 La multi ani tuturor si un an cat mai bun calare pe motoare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 fain proiect au astia acolo...si planuri marete. ma bucur ca se mai gasesc si pe la noi oameni care se implica...si fac ceva intr-adevar placut.de ce numai pe valea oltului(predeal,sinaia,azuga) sa aiba amenajat klumea...lasa sa avem si aici la noi partii...si ce trebuie, daca tot e cea mai "inalta" statiune din tara esti "praf" la geografie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulik22 Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 esti "praf" la geografie ..mda...am gresit.ce sa-i fac....valea prahovei vroiam sa zic...dar nah...graba... mea culpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 La multi ani ! un an nou plin de bucurii si fara incidente! Hai vara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badarica Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 esti "praf" la geografie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 (editat) ieri, vazandu-l pe jerry_mcrie calare la -7 C, mi-am adus aminte de bancul cu "1 Mai"... "1 Mai nebun ca asta nu gasesti!" Bravo omule! Calare 365/365 Editat Ianuarie 6, 2011 de manach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate