Carturaru' Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 Baietzi, imi trag asa ceva in 2 sapt. Are cineva idee daca mai exista vreuna pe la noi? Ca de fabricat SIGUR nu se mai fabrica.... e un fel de legenda din cauza suspensiei fatza. Merci de reply-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 4, 2005 Share Postat Martie 4, 2005 Poate Batman sa aiba asa ceva Felicitari arata marfa. Din ce an e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Martie 4, 2005 Share Postat Martie 4, 2005 Avea una cineva.Era o poza pe pro-bike la "prieteni" sau la membrii acum citiva ani. Dobrescu probabil stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 4, 2005 Share Postat Martie 4, 2005 Baga si tu niste date. Arata chiar impresionant batmobilul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Martie 4, 2005 Share Postat Martie 4, 2005 Baga si tu niste date. Arata chiar impresionant batmobilul asta. Am mai scris despre ea aici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 4, 2005 Share Postat Martie 4, 2005 Mersi! Dupa parerea mea e f. misto. De ce n-o fi avut succes? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Martie 4, 2005 Share Postat Martie 4, 2005 asta da motor, e SUPER. sa ai noroc de el. salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Martie 4, 2005 Autor Share Postat Martie 4, 2005 Din ce am citit si eu prin forumuri, n-a avut succes din cauza pretzului destul de high pe vremea aia... si din cauza faimoasei suspensii fatza, care e super-misto, mai ales la drum lung.... era un BMW cu suspensie gen RADD, dar nu mai stiu modelul. Ce mai e cool la motorul asta e Electronic Fuel Injection (choke-free, deci), ABS pe fatza si spate... stiam si eu ca mai are cineva asa ceva, dar nu s-a aratat inca... merci de urari, anyways, e singurul motor care mi-a placut mai mult decat V-Max-ul... de care am fugit din cauza pretului si a suspensiei fatza, care cica e cam de kko, prea slaba pentru asa o huiduma de 1200cc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Martie 4, 2005 Autor Share Postat Martie 4, 2005 O poza cu shasiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Martie 4, 2005 Autor Share Postat Martie 4, 2005 si sheet-ul tehnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 Zici ca e un tren express, la drum lung cred ca o placere, prin oras mai greu de condus asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Martie 5, 2005 Autor Share Postat Martie 5, 2005 (editat) culmea, cica e super-manevrabila la unghiuri mici, in curbe la low speed. Dar va zic dupa ce mi-o iau cum e de fapt treaba Editat Martie 5, 2005 de andreicristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 Are tractiune pe fata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Martie 5, 2005 Autor Share Postat Martie 5, 2005 nope. Numai cas am postat sheet-ul tehnic de la modelul fara ABS.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Martie 5, 2005 Autor Share Postat Martie 5, 2005 whatever. Sper sa n-am ghinionul pe care l-am avut cu chopper-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvn Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 Belea.... Sa te poarte sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Martie 7, 2005 Autor Share Postat Martie 7, 2005 merci, sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 Baaai!Ce-i tancul ala?Hai sa te "injur" si eu:vedea-te-as cu monstrul ala intre picioare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Martie 7, 2005 Autor Share Postat Martie 7, 2005 pai iti dai seama, cum da un pic de soare, iti fac burn la B1TV, scuzati expresia:))))))))))))))) Ca tot nu fumezi:) Poate-l combin pe Pepe cu Shar-Pei-ul meu:))) Desi n-am sanse sa-l invatz pe motor, e prea drakos:) High bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Bre vecine ,tu vorbesti de ceatza...hai ca abia astept sa ma dai si pe mine cu frumusetzea aia..si sa pipam un trabuc la Arc !! Salutari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Martie 10, 2005 Autor Share Postat Martie 10, 2005 evident estimez cam la 2 saptamani treaba cu trabucul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knightrider Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 E super motorul, sunt curios cam la cit ajunge ca pret. Se mai gasesc in Germania ? Motorul suna bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Martie 23, 2005 Autor Share Postat Martie 23, 2005 Salut. Da, am gasit vreo 10 pe www.mobile.de . Ajung pe la 5-7.000 E, in functie de an... s-au facut pana prin '99-2000. Dar ti-l recomand, e super-misto pentru un touring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brigandul Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 O sa-ti trebuiasca ceva timp de acomodare pentru directia cu fuzeta si furca tip elf. Este un touring sport superdeosebit si o motocicleta de colectie. Felicitari, s-o stapanesti sanatos. La multi kilometri frumosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Martie 24, 2005 Autor Share Postat Martie 24, 2005 merci mult de tot pt. urari... trebuie s-o mai reconditionez un pic, necesita mici reparatii de fibra si o eventuala vopsire, ca sa arat cu adevarat k lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate