Cata M Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 asadar ne-am uitat la prognoza si daca joi se parea ca va fi cel mai frumos, am zis ca trebuie sa profitam. subsemnatul si Mark P.S.era un topic p-aci despre cum se procedeaza cand iei multa apa..la cizme, la motor...peste tot. In afara de faptul ca trebuie sa impingi motoreta prin rau (Doftana), scoti bujia , o usuci , mai dai la buton cu ce-a mai ramas in baterie sa scoti apa din cilindru, pui bujia la loc si o iei la pedale. Functioneaza filmulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 brrrrr ... ce sport urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Auzi bre, da' nu v-ati murdarit pantofii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Asta mi-aduce aminte de plimbarea din ferbruarie cu CataM si 2 amici pe la breaza ... la un moment dat ne-am trezit ca ne inghetzase apa pe furtunul de la camelback I love summer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Iarna se merge la deal NU la munte brrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 N-a fost frig dar parca e mai fain cand e uscat. Mark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 24, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2007 Auzi bre, da' nu v-ati murdarit pantofii? eu am fost mai murdar. Mark s-a spalat in rau una peste alta, a fost fain, ne-am mai dezmortit oasele. asta e, iarna nu-i ca vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise-gold Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Mai aveai un lat de........palma si te lua viitura ,cand ai ramas in rau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 (editat) N-a fost frig dar parca e mai fain cand e uscat. Mark ......uscat cu valea raului secata? Editat Noiembrie 26, 2007 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd_rx Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Superrr... Genial la voi ..pacat ca in GL nu prea avem unde sa ne dam si nici nu prea sunt rideri .. :| super la voi .. ) cat despre trecutul raului... mai ales pe vremea asta .. nu cred ca a fost o idee prea buna ) salutaree..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 .........ne-am mai dezmortit oasele. asta e, iarna nu-i ca vara Cred ca mai degraba v-ati amortit oasele......de frig Hai ca va invidiez. Cred ca-i caterinca sa fie soare si tu sa te dai prin zapada...... bafta si la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 domnu cata, executati ceva we asta?am motoreta aici si ma mananca rau in palme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Executam executam:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate