R3Kin Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Eu cred ca aproape intr-un an de zile au avut destul timp de "ansanatosire"...stoopid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeGiulie Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 hey.... 1. da-esti un mare idiot...dar te iertam pe jumatate pt ca stii si tu asta 2. casa de piatra si toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLI Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 daca simti ca mai ai sanse sa fii idiot, da jos scaritele de pasager, fa-ti asigurare de viata. Sotia va aprecia gestu' vezi ca te poti razgandi. (merge aia cu starea de soc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 BBBBAAAAAA!!!!ARE APROAPE UN AN TOPICUL MAI NENE!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PanD@ Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 pai daca tot are un an topicul... ai-ne si noua: v-ati casatorit va mai dati.....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padr3 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 pai daca tot are un an topicul... ai-ne si noua:v-ati casatorit va mai dati.....? Urmeaza sa vedem daca se mai dau "de gol" cu cate ceva nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeGiulie Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 BBBBAAAAAA!!!!ARE APROAPE UN AN TOPICUL MAI NENE!!!!! Si de ce te agiti o data la 3 post'uri ? ce daca are un an topicu' ? din cate vad eu ii inca deschis, deci putem sa ii uram si casa de piatra si sa-i spunem si sa-si faca asigurare de viata si tot ce "vrea" muschii nostri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate