Oryon Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 Scuze daca a mai fost, sau daca ar fi trebuit postat in alta parte. In perindarile mele pe firele panzei late mondiale, am dat peste urmatoarul site: http://www.cyclepartsnation.com/pages/part...nd/default.aspx Pe scurt, e o pagina cu piese moto. Nu-i nimic special in asta, dar baietii cu site-ul au scheme relativ tehnice pentru toate piesele, clasate pe "parti" ale motocicletei. (gen furca = schema numerotata cu furca desfacuta, toate piesele din ea, cum se numesc, cat costa, etc.) Vedeti voi pe-acolo. Ma gandesc ca, chiar daca baietii sunt americani si poate n-ar fi foarte profitabil luatu de la ei (nu stiu cat costa shippingul), macar aceste scheme pot ajuta pe cineva. Mie mi-au fost utile. Aruncati un ochi. Sau nu. Voi stiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tileagaviorel Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 Mare domn. de doua luni cautam asa ceva. Mare multumire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelijus Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 super! am ce face iarna asta. multumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 la fel ca si www ronayers.com sau www.partsfish.com sau www.alpha-sports.com ... www bike-bandit.com ...lista e lunga si preturile sunt mai mici decat in UE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 3, 2007 Autor Share Postat Decembrie 3, 2007 ulterior: Cyclepartsnation nu livreaza momentan decat in SUA & Canada. Oh well. Macar fishele-s utile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate