rontz Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Saptamana trecuta le-am sarbatorit pe fete, azi e ziua noastra... Se organizeaza ceva sau ne organizam noi singuri si facem ce stim mai bine? Unde ne ducem vineri sa ? La muti ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 vin eu cu o propunere.... vineri e concert cu Vama Veche in Baza Militara si dupa aia party all night long ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 La multi ani sa ne traiti! @ Rontz Te-am vazut in poza aia sexi cu Baiazid, acum trimiti flori baietilor, ce ti-a facut Mada? Si daca tot e ziua voastra sa vedem care da de baut vineri?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 probabil prietenii fetelor care au dat de baut vinerea trecuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 @ Rontz: daca tu esti tipa imbracata in alb, felicitari. Tocmai am pus o poza mare cu tine in stirile MotoLife! (si cu striparu' Baiazid, evident! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Ce facem mai baietzi shi fete cand incep intalnirile la arc ? ca s-a caut soare shi frumos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 @ Rontz: daca tu esti tipa imbracata in alb, felicitari. Tocmai am pus o poza mare cu tine in stirile MotoLife! (si cu striparu' Baiazid, evident! Rontz = RAUL .... = Barbat blanos (are barba) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 rectificare: aseara am consumat... cateva... pahare de diverse in cinstea lu 8M, si se pare ca azi le-am confundat pe toate. dec poza este de fapt cu Paul si o tipa in alb... romantic de romantic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 rectificare: aseara am consumat... cateva... pahare de diverse in cinstea lu 8M, si se pare ca azi le-am confundat pe toate. dec poza este de fapt cu Paul si o tipa in alb... romantic de romantic! Sa vezi cand o vedea prietena lui revista ... DIVORT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Rontz = RAUL .... = Barbat blanos (are barba) Rontz e RAUL??? ala care a stat langa mine vineri seara? ia sa va puneti domn'le numele reale pe forum ca sa va recunoasca lumea Sa vezi cand o vedea prietena lui revista ... DIVORT Care revista??? O sa apara Paul in revista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Care Paul ? fratu_miu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 (editat) Care Paul ? fratu_miu? dap asta e, l-am prins in fapt... Editat Martie 9, 2005 de skorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Hai ca parca suntem in telenovele d-alea grele... Si cand aflam ca Rontz chiar e tipa aia in alb iar pe la baute se costumeaza in Raul, ala barbos...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 ADIK ALA E DE FAPT AIA LU CARE I-A BAGAT BAIATU' ATENTIE LA SLIP? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Martie 9, 2005 Autor Share Postat Martie 9, 2005 @ Ninja Schija: pai ce, baietii n-au voie sa primeasca flori? Daca voi nu ne dati... Mada nu mi-a facut nimic rau, ba din contra... Daca sunt sau nu tipa in alb, deghizata in Raul la baute, intrebati-o pe Mada (mai da repede se mai duce vestea)... Baiazide, vineri ai de munca... Iti sunt dator cu o bauta (stim noi dc) Asa ca, vineri pe unde bem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 Baiazide, vineri ai de munca... Iti sunt dator cu o bauta (stim noi dc) Asa ca, vineri pe unde bem? Pai nu tre sa faci cinste! Bem o bere in Corint daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 ADIK ALA E DE FAPT AIA LU CARE I-A BAGAT BAIATU' ATENTIE LA SLIP? Bine ca nu te-a scuipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate