scuteristu Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 http://www.chinadepot.com/motorcycles.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 LF200 (IV) una de asta mias lua si eu si de-i chinezarie...1000eu la motor de 200cc merita. si arata si bine! Si dak te duce si 10000 km fara pb atunci te-ai scos. Cand mai sunt 19 cumparatori ma bag si eu. si de o vand dupaia la 1500 sigur gasesc client Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 nu si-a pus nimeni intrebarea ce inseamna toate chestiile alea din pret: $1,125. FOB China ?? :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuteristu Postat Decembrie 5, 2007 Autor Share Postat Decembrie 5, 2007 E adevarat, e pret de engros. Apoi trebuie platit transport, TVA, omologare RAR (si aici au tarife mari, de monopol), adaos de comerciant samd. Dar totusi sa creasca de 3 ori pretul la un scuter e cam mult, nu vi se pare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 (editat) Omologarea e vreo 6000 de ron, transportul parca vreo 2000 euro pentru un container pana in Constanza. poate 200 de euro,hai sa zicem maxim 500 de euro.De 2000 il cumperi de aici scuterul. Scuterul ala mare la 1000 de euro e super,la bani astia Editat Decembrie 5, 2007 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Omologarea e vreo 6000 de ron, transportul parca vreo 2000 euro pentru un container pana in Constanza. cand ajung scuterele\motocicletele in Constanta le preiau eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuteristu Postat Decembrie 6, 2007 Autor Share Postat Decembrie 6, 2007 Scuterul ala mare la 1000 de euro e super,la bani astia E vorba de $ -dolari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 LF-urile astea sunt Li Fan, care cred ca deja sunt omologate RAR, fiindca de ani de zile firmele scot bani frumosi din chinezariile astea. Defapt in afara "cioperului" toate arata un pic a First Bike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuteristu Postat Decembrie 6, 2007 Autor Share Postat Decembrie 6, 2007 (editat) LF-urile astea sunt Li Fan, care cred ca deja sunt omologate RAR, fiindca de ani de zile firmele scot bani frumosi din chinezariile astea. Defapt in afara "cioperului" toate arata un pic a First Bike. Trebuie omologate. Cand ti se vinde un scuter ti se da un act cu de identitate a vehiculului. Acesta e eliberat de RAR. Orice operatiune RAR costa f mult, astia isi fixeaza ei tarifele iar clientul trebuie sa plateasca pt ca nu are alta solutie. Editat Decembrie 6, 2007 de scuteristu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate