Baiazid Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Chiar ca a fost lume multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Wizzie si LupAlb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 De la dreapta spre stanga: Vio, Ikarus, DonLeoncio se antreneaza cu Rontz, JoeBlack si un perete de caramida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Acum JoeBlack se antreneaza cu Rontz in timp ce Vio vrea sa ii dea pantalonii jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Joe Black si INX. Inx se uita la 2 fete care se lingeau pe un perete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Faza tare vineri: se imbatara 2 copii de la niste mese alaturate si se luara la batalie. INXSu' l-a luat pe unu', eu pe altu, tras deoparte si calmat. Acum e faza misto: apar badigarjii si, cum era de asteptat, au sarit pe mine si pe INXS ca cica ce avem cu aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Concluzia: NU-I MAI DATI BERE LUI HANNIBAL TE-AI GANDIT CA MI-AI RANIT SENTIMENTELE??? TONTOROIUL E LA VOI LA TARA... Noi preferam sa le zicem RHCP au sarit pe mine si pe INXS ca cica ce avem cu aia? Si v-ati luat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Faza tare vineri: se imbatara 2 copii de la niste mese alaturate si se luara la batalie. INXSu' l-a luat pe unu', eu pe altu, tras deoparte si calmat. Acum e faza misto: apar badigarjii si, cum era de asteptat, au sarit pe mine si pe INXS ca cica ce avem cu aia? Dar INX parea intreg sambata la testul de anduranta pentru Cocktail-uri. 6 ore de baut cocktail-uri diferite fara sa mancam (decat la sfarsit de tot). In probe am fost eu, MrBiG si INX. Am baut ca spartii ... poze .. maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 (editat) Si v-ati luat-o? Pe cine si ce sa o luam? Baietii au intrebat mai intai si dupa aia i-au imprastiat p'aia 2 copii. Da' mai misto a fost de kinderu' cu care vorbea INXS. Probabil datorita figurii "impaciuitoare" a lui Bogdan, trecuse de la strigaturi (catre celalalt 'little warrior') de genu': "Ba' ca m-ai impins! Esti smeker?" la: "Gata, frate, ma impac, ma duc sa-i cumpar o bere! Stiu ca nu-i frumos etc..." Editat Martie 15, 2005 de Don Leoncio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Las' ca stiu eu...amandoi de fapt erati cu ochii pe pustoaica pentru care se bateau kinderii ...Care de altfel era cam bunutza, aveau ce imparti prin duel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 aveau ce imparti prin duel Adica avea 90 de kile? si daca o imparteau primeau cate 45 fiecare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate