OLY Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 vreau un robinet nou si un buson fara inscriptie .....sau ceva nichelat oricum .....aveti idee ? (e rez lacrima de ij jup 3) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 vreau un robinet nou si un buson fara inscriptie .....sau ceva nichelat oricum .....aveti idee ? (e rez lacrima de ij jup 3) pune robitet de trabant nou bine inteles buuson nusth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 (editat) vreau un robinet nou si un buson fara inscriptie .....sau ceva nichelat oricum .....aveti idee ? (e rez lacrima de ij jup 3) faci IJ-u frumos? am un buson de carpati, da tre nichelat, si nu stiu daca se potriveste... la nichelare pe magura vulturului iti ia putin!!!il iau cu mine diseara si il aduc la ursu daca poti sa ajungi sau daca nu uit de la bautura!!!sper sa se potriveasca robinet nu am da incearca la tunaru cu un telefon bafta si ne auzim Editat Decembrie 5, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Decembrie 5, 2007 Autor Share Postat Decembrie 5, 2007 pune robitet de trabant nou bine inteles buuson nusth de unde iau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Am eu un rezervor ceva identic...cred si are buson daca il vrei dami pm sau intra pe mess(id la profil) Bafta....doar daca vrei intra pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 de unde iau ? de pe Tunari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 vreau un robinet nou si un buson fara inscriptie .....sau ceva nichelat oricum .....aveti idee ? (e rez lacrima de ij jup 3) second am amindoua noi pe saptamina care vine doar. este rezervor de ij56 sau festival cum i se mai spune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Iti dau eu cotarla ce esti. Ca tot trebuie sa-ti dau. --- Mesaj completat în 05 Dec 2007 21:05 -------------vb pe messenger cand apar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 de unde iau ? in bucharest nu este magazin piese trabant?daca nu iti trimit eu de aici din cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 in bucharest nu este magazin piese trabant? este domne, pe Tunari, am zis mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Decembrie 6, 2007 Autor Share Postat Decembrie 6, 2007 Iti dau eu cotarla ce esti. Ca tot trebuie sa-ti dau. vb pe messenger cand apar pana apari tu se face 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 cam asa ca tre sa reinstaurez windosul. Pe scurt OLY am robinetul acasa, e al tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Decembrie 10, 2007 Autor Share Postat Decembrie 10, 2007 dah... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Dupa zile de chituit si slefuit a ajuns la stadiul de filler si isi aseapta robinetul si busonul pentru a putea primi baza , aerograful si lacul pai buson am eu da si tu un pm cu id tau si cand vrei vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate