H3llriderr Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 asta am primit eu din partea moto craciunitelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vajumic Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 dar cu licitatia de creci, cum a ramas pana la urama? ca eu n-am primit nimic:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 dar cu licitatia de creci, cum a ramas pana la urama? ca eu n-am primit nimic:d vb lumea prostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 asta am primit eu din partea moto craciunitelor super tare poza ; chiar haioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 da va distrati n-aveti treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Aoleo, mai puneti poze sa vad cat de tare m-am rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Cu riscul de a ma repeta: inca o petrecere de succes marca Urban Riders Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 (editat) multe multumiri pt fapta miki a omis pe cineva care a ajuns acasa ultimu, pe timp de zi @UnknownRider: ai pus punctul pe I Editat Decembrie 10, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Am facut si eu o selectie cu cateva poze facute de mine.... Pentru restu' de poze, va rog sa ma contactati pe mail adrian.pop {at} live.nl A iesit SUUUPER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosgeo Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 salutare tuturor, va felicit pt petrecere, am citit cu interes si am admirat pozele. am vrut sa vin si eu sa dau niste bani pt Adam, dar nu m-am simtit prea bine (am avut accident cu motoru acu o luna juma si mi-am rupt clavicula). ideea e ca as vrea sa dau si eu niste bani. cui trebuie sa ma adresez? felicitari inca o data. urmatoarea petrecere nu o voi rata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 (editat) salutare tuturor, va felicit pt petrecere, am citit cu interes si am admirat pozele. am vrut sa vin si eu sa dau niste bani pt Adam, dar nu m-am simtit prea bine (am avut accident cu motoru acu o luna juma si mi-am rupt clavicula). ideea e ca as vrea sa dau si eu niste bani. cui trebuie sa ma adresez? felicitari inca o data. urmatoarea petrecere nu o voi rata mai multe informatii aici Editat Decembrie 10, 2007 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate