Sari la conținut

SUZUKI Bandit


Lion
 Share

Postări Recomandate

  • 4 weeks later...

Bai, e misto. Asta l-am avut la alegere cand mi-am luat. Dar SV-l este mai agresiv si este pe injectie, cam de asta am ales asa. Plus ca are 2 cilindri in V la 90. Eeee? N-am putut trada sunetul. Dar in rest motorul este f reusit. I-am facut un drive-test. Asa ca cine vrea sa-si ia, mult succes!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dar cum nu le poti avea pe toate, pe bandit ai o pozitie mai lejera

 

salutare

207400[/snapback]

 

 

Asa este. Totusi este un street touring. SV-l este chiar facut pt oras. Trage de jos avand doi cilindri. M-am uitat mult peste specificatii pana sa-mi iau. Si ma repet, sunetul este extraordinar. N-am putut sa renunt la chestia asta. Inainte a mi-l lua pe asta doream sa-mi iau chopper. Dupa multe discutii cu prieteni motoristi si multe injuraturi de la cel mai apropiat care are chopper, am ales asa. Sa zicem ca am facut un compromis. :birthday: Salutare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Si eu, cand m-am decis sa-mi iau motor (acum o luna si ceva), cochetam cu chopperele. Intre timp, cat am facut scoala, mi-am schimbat optiunea si am ajuns la bandit 600.

 

Acum astept sa-mi iau examenul si sa imi comand motorul. Care aveti bandituri de 600, ajutati-ma si pe mine: sunt un tip matahalos (1,88m si 95 kg) si mi-e sa nu fie cam micut banditul pentru mine. Voi ce ziceti, ca dupa datele de pe net nu prea am cum sa-mi dau seama? Sau poate se milostiveste careva si imi spune unde pot sa vad GSF-ul lui.

Editat de Borkonnen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lasa-ma ca de-o luna stau ca un maniac pe site-uri si ma uit la banditi de 600. Insa n-am vazut nici unul altfel decat in format electronic.

 

Zilele trecute, in drum spre frizerie, am dat peste o hornet care mi s-a parut cam mica si de-aici a inceput sa ma tem ca o sa arat ca un elefant pe bicicleta, la circ. Ce-i drept, dupa specificatiile de pe net, horneta e mai mica si mai usoara cu vreo 30 de kile decat Suzuki, asa ca sunt toate sansele sa fiu o aparitie decenta.

 

Poate vin miercuri pe la Arc, sa vad si io una inainte de a mi-o comanda.

 

Gentlemen, hai noroc!

Editat de Borkonnen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am avut si eu un bandit 600 si pot spune in favoarea lui: pret achizitie atractiv manevrabilitate super pt oras,costuri intretinere relativ reduse.

puncte slabe ar fi suspensia fata (rezolvabila cu WP progressive springs sau ceva asemanator) carburatie saraca mai ales modelele 98-99 cele cu Keihin CVK32si fara TPS(vezi groapa de cuplu @4000) rezolvabila si ea in cel mai rau caz cu saibe de 08-1.2 sau mai bine un kit dynojet.

Filtre ulei Mann MW65 sau Champion K301

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Am si eu un Bandit de 400 de vreo trei luni, si e prima mea motocicleta. Are doar 56 cai da eu sunt foarte multumit de ea. E foarte manevrabila, sportiva, super pentru traficul din oras. In concluzie, sunt foarte multumit de ea. Parerea mea e sa probezi una, sa vezi ce stie una de 400 si dupa aia sa te mai gandesti daca vrei una mai mare. Eventual iti iei una de 600, da cea de 1200 mi se pare torusi prea mare. e confortabila si la drum intins, si probleme cu inaltimea nu cred ca o sa ai. Eu am 1,80 si stau bine in sa, fara probleme.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

×
×
  • Creează nouă...