alexandru1771 Postat Decembrie 15, 2007 Autor Share Postat Decembrie 15, 2007 dsaca tot e frig si...cam pauza cu motoarele- si mai mult pe net....ia uite ce face si mz-u'.... da' de fapt tipul face toti banii....si comunistele pot! na... asta pentru carcotasi. e artist ! stima lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 e artist ! stima lui! atist cu un MZ ! SIla noi sunt artysti cu asemenea ralent, dar trebuie gasiti....nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Decembrie 19, 2007 Autor Share Postat Decembrie 19, 2007 avand an vedere TRADITIA MZ-ului normal ca e un motor bun ! deci de aici : sau de aici : pana aici! deci ceva a fost ! este ! si va fi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 (editat) avand an vedere TRADITIA MZ-ului normal ca e un motor bun ! deci de aici : sau de aici : pana aici! deci ceva a fost ! este ! si va fi ! SAU CEL PUTIN SPERAM CA VA FI ! SAU NU ? --- Mesaj completat în 21 Dec 2007 22:07 ------------- SAU CEL PUTIN SPERAM CA VA FI ! SAU NU ? SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI TUTUROR PRIETENILOR SI SUSTINATORILOR NOSTRII ! LA MAI MULT MZ LA ANU...! DACA SE CONFIRMA..., LA ANUL VOM AVEA O SURPRIZA PLACUTA NOI MZ- ISTII !!! BIG SURPRIZE ! RABDARE.......... --- Mesaj completat în 23 Dec 2007 17:34 ------------- aia sa priveasca si sa vada ca aia saraci pot sa defina posesorii unui model nou MZ si atunci sa auzim cine si cum judeca problema.; PS motoarele noastre in drum de la intrunirea Brasovenilor. SARBATORI FERICITE TUTUROR MZ-ISTILOR SI A INTREGII COMUNITATI MOTO VA URAM DIN PARTEA MZ- BROTHERS !!! Editat Decembrie 19, 2007 de judas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Decembrie 24, 2007 Autor Share Postat Decembrie 24, 2007 CRACIUN FERICIT! SI LA MAI MULTI KM IN NOUL AN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 La Multi Ani Mezeriasilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 La Multi Ani Mezeriasilor ! LA MULTI ANI SI TIE RADU, SI LA MAI MULT MZ ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Ianuarie 1, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2008 La multi ani ! sa ne vedem pe sosea sanatosi ! la padure la o prajeala! sa vina primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 La multi ani ! sa ne vedem pe sosea sanatosi ! la padure la o prajeala! sa vina primavara! La multi ani tuturor MZ-istilor! Ar fi fain sa ne adunam mai multi cu MZ-urile si sa iesim toti la o prajeala ...Cum da caldura un pic, vom organiza cu prima ocazie o iesire in imprejurimi la ceva gratare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 (editat) asta da pasiune pt. MZ . . . acum 1 minut era in postu lui judas o poza cu o honda cu emblema MZ pe rezervor, unde a si disparut? Editat Ianuarie 1, 2008 de Max Friz's R 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 asta da pasiune pt. MZ . . . acum 1 minut era in postu lui judas o poza cu o honda cu emblema MZ pe rezervor, unde a si disparut? Honda cu emblema MZ? Unde ? In topicul asta? Merci pentru apreciere,referitor la pasiunea pentru MZ ! Pentru noi chiar ca e o pasiune. Avem si norocul ca majoritatea MZ-urilor se afla aici in zona ARDEALULUI, deci le putem intretine mai usor { piese, mecanici,electricieni,etc} Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Honda cu emblema MZ? Unde ? In topicul asta? Merci pentru apreciere,referitor la pasiunea pentru MZ ! Pentru noi chiar ca e o pasiune. Avem si norocul ca majoritatea MZ-urilor se afla aici in zona ARDEALULUI, deci le putem intretine mai usor { piese, mecanici,electricieni,etc} judas, jur ca am dat quote pe o poza postata de tine (erau mai multe, dar toate au disparut) in postul dinaintea mea, era un motor argintiu, vazut din profil fata-stanga, cu emblema MZ (cea cu verde) pe rezervor, iar pe blocul motor scria honda. stiu despre pasiunea clujenilor pt. MZ , doar acolo am terminat si eu facultatea si am avut ETZ (dar luat din satu mare, ca in cj nu se prea vindeau atunci ). vremuri ... cum ziceau cei de la pheonix ... te rog, vezi daca lamuresti faza cu poza aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Asta da minune, pe timpul lui to-arasu vedeam Mobre cu insemne de Honda... Fratilor bun venit in noul an, ieri m-am dat vreo 3 km cu Viraga si m-am congelat dar, a meritat, in Arad nu era zapada si drumurile erau uscate pana aseara. Sa treaca o data iarna asta ca m-am saturat. Numai bine si sa ne mai aduca noul an vreo 2 comuniste pentru reconditionat, sper sa gasesc si eu grup conic pentru BK sa il pun pe drum odata. Salutari si iarna scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Asta da minune, pe timpul lui to-arasu vedeam Mobre cu insemne de Honda... Fratilor bun venit in noul an, ieri m-am dat vreo 3 km cu Viraga si m-am congelat dar, a meritat, in Arad nu era zapada si drumurile erau uscate pana aseara. Sa treaca o data iarna asta ca m-am saturat. Numai bine si sa ne mai aduca noul an vreo 2 comuniste pentru reconditionat, sper sa gasesc si eu grup conic pentru BK sa il pun pe drum odata. Salutari si iarna scurta Da bine zici de primavara.... Cu ROBERT BK 350 , ai vorbit pentru con ? An nou fericit si toate cele bune ! Mai ales conul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabrielradulescu Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 salutare! stie cineva daca prin zona CLUJULUI este vreun distribuitor de piese de MZ? are un amic nevoie de "ceva" piese si m-a rugat sa "dau sfoara-n tara" este un MZ ES- 175(sau 250 nu mai stiu...) trebuie sa-l intreb mai exact,din 1968 , iarasi .."parca" dati mesaj P.M. daca stie careva , ceva... MERCY! BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 SALUT tuturor detinatorilor de moto in 2 timpi , si nu numai ! Pentru detinatorii si simpatizantii motocicletelor MZ , anuntam reactivarea fan-clubuletului MZ-BROTHERS. CEI ce vor sa ne dea sugestii ,sau idei interesante,ori au nevoie de informatii utile in legatura cu motocicletele MZ ,sa ne scrie cu incredere pe acest topic ! puteti scrie si aici: /index.php?showtopic=89884 A GOOD GERMAN IS A FAST GERMAN! (mottoul mz) <small>--- Mesaj completat în 10 Dec 2007 20:17 -------------</small><br/> bigstar.gif beer.gif AZI am reusit sa ne logam si discuta si cu vecinii nostrii din Ungaria de la MZ-KLUB HUNGARY , pentru cei interesati in ale MZ-ului.Aici speram sa obtinem informatii despre orice { piese, pareri, intruniri, personale, date tehnice necunoscute,etc.}, ca de altfel si la germani unde santem deja logati si in discutii. beer.gif thumb.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabrielradulescu Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 (editat) buna idee... are idee CINEVA DE UNDE POT FI CUMPARATE PIESE DE MZ?! in special de MZ-ES ... VA ROG! E PENTRU UN AMIC CARE ARE VRE0 6 MZ-URI...DIN CARE NUMA UNUL INMATRICULAT! bafta! orice piesa de MZ!... ES Editat Ianuarie 5, 2008 de gabrielradulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 salut...acum ca tot vorbea gabrielradulescu de piese....indraznesc si eu sa intreb unde gasesc piese pentru mz rt 125/3????....nu am nici cea mai vaga idee ...de unde as putea cumpara sticla de la far si capacul pentru contact(cel negru)...salut si iarna scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2008 buna idee... are idee CINEVA DE UNDE POT FI CUMPARATE PIESE DE MZ?! in special de MZ-ES ... VA ROG! E PENTRU UN AMIC CARE ARE VRE0 6 MZ-URI...DIN CARE NUMA UNUL INMATRICULAT! bafta! orice piesa de MZ!... ES ORADEA POPA VIOREL 0745 811 481 REGHIN VULTUR NICOLAE O744 607 480 MURES OKANY ZOLTAN 0744 506 624 Domnii astia au piese pt mz-uri si trimit prin posta. V.NICOLAE are si magazin in cluj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 (editat) judas, ia uite motocicleta aia cu emblema MZ, postata de tine. care e sau nu e mz? in caz ca mai dispare , am salvat-o si eu Editat Ianuarie 5, 2008 de Max Friz's R 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2008 (editat) judas, ia uite motocicleta aia cu emblema MZ, postata de tine. care e sau nu e mz? in caz ca mai dispare , am salvat-o si eu e un mz cu motor rotax de 34 cai mz silverstar cu motor rotax de 500 cm ! modelul cu atas: Editat Ianuarie 5, 2008 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 e un mz cu motor rotax de 34 cai MZ SILVER 500 cu motor ROTAX. Da, asta-i motorul visurilor mele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabrielradulescu Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 (editat) salutare! multumesc de nr. de tel , dar OARE sunt noi piesele ? adica , chiar se mai fabrica piese de MZ ES model 1960-1968?! am sa-i sun sa-i intreb de ce are nevoie amicul meu ,dar as fi vrut ceva pareri si din partea unora dintre voi , cei care ati mai cumparat piese de la persoanele astea : POPA VIOREL, VULTUR NICOLAE, SI OKANY ZOLTAN ! SI toti au aceleasi piese din punct de vedere calitativ? si nu in ultimul rand: CARE-I MAI IEFTIN? stie careva dintre voi cei pasionati de MZ-uri cam cate kg are acel MZ SILVER DE 500 Cmc?este doar o curiozitate de-a mea! mercy mult! Editat Ianuarie 5, 2008 de gabrielradulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 salut...acum ca tot vorbea gabrielradulescu de piese....indraznesc si eu sa intreb unde gasesc piese pentru mz rt 125/3????....nu am nici cea mai vaga idee ...de unde as putea cumpara sticla de la far si capacul pentru contact(cel negru)...salut si iarna scurta cum zace una intr-un balcon din dristor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 MZ SILVER 500 cu motor ROTAX. Da, asta-i motorul visurilor mele ! gasesti pe mobile.de de ce sa visezi atata si nici nu e scump iti vinzi etz-ul si mz-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate